Electric City aduce în Cluj un maraton muzical cu Chase and Status, Morcheeba şi alţi zeci de artişti

Foto: chaseandstatus.co.uk

Chase and Status, Morcheeba, AkuaNaru, David August, Kolecttiv Turmstrasse și alți zeci de artiști vin la Cluj pentru o zi de muzică pe trei scene diferite, toate sub umbrela ELECTRIC CITY.

Un maraton muzical ce va avea loc în aceeaşi zi, pe trei scene din Cluj-Napoca, este propunerea pe care o aduce clujenilor, în această primăvară, festivalul Electric City. Evenimentul va avea loc în data de 28 martie şi se va desfăşura pe Cluj Arena, la Sala Polivalentă şi în parcarea subterană a Cluj Arena.

AkuaNaru/Foto: www.danielziegert.com

AkuaNaru/Foto: www.danielziegert.com

„Fiecare scenă individuală va avea un line-up propriu în care se regăsește mix-ul eclectic ce a făcut din brandul „Electric” promotorul unor evenimente unice în țară. Două dintre scene vor fi amplasate în Sala Polivalentă: scena principală (Main Stage) în sala de competiții, cu o capacitate de peste 10 mii de locuri, în timp ce sala de antrenament va fi gazda Silent Stage. Sunt scenele care vor da debutul evenimentului, la ora 18:00. Patru ore mai târziu, începând cu ora 22, se activează și cea de-a treia scenă – House Stage, la doar câțiva pași distanță, în parcarea subterană a Cluj Arena, un loc bine cunoscut fanilor Boiler Events”, transmit organizatorii, anunţând că Electric City este „copilul” oficial al Festivalului Electric Castle.

Astfel, la Sala Polivalentă, scena principală a evenimentului, petrecerea începe cu Grimus și Urma, urmați de AkuaNaru, Morcheeba, All About She, Chase and Status sau, târziu în noapte, Kove și Jon Kennedy. Chase and Status, vin în premieră la Cluj-Napoca cu un show demn de principala scenă a evenimentului, care vor reaminti publicului de ce Pharrell Williams i-a numit „cei mai captivanți producători de azi din UK” și de ce Rihanna a numit compozițiile lor „coloana vertebrală” a albumului ei „Rated R”.

Foto: chaseandstatus.co.uk

Foto: chaseandstatus.co.uk

A doua scenă de la Sala Polivalentă va găzdui un „Silent Disco” pe mixurile a 11 artiști, consacrați pe scena din România și cunoscuți fanilor de la evenimentele marca Boiler.

Cei „abonați” la evenimentele organizate în parcarea subterană din Cluj Arena, dar și cei care vor descoperi atmosfera evenimentelor Boiler Events, îi vor putea întâlni în acest spațiu pe IV-IN, Addo, David August, Kollektiv Turmstrasse și ABC.

Biletele pentru Electric City sunt disponibile începând de astăzi, 12 ianuarie, pe Eventim.ro, precum și la Booha Bar în Cluj-Napoca. Până în 18 februarie, vor fi disponibile bilete „early bird” la un preț redus de numai 59 de lei; ulterior, prețul acestora va ajunge la 79 de lei și, cu 10 zile înaintea evenimentului, la 99 de lei. Fiecare bilet oferă acces la toate scenele festivalului.

Postaţi un comentariu