Electric Castle pune în vânzare primele 5.000 de abonamente Early Bird. Corturi și mini-hoteluri pentru ediția din 2016

Primele 5.000 de abonamente pentru ediția 2016 a festivalului Electric Castle vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 11 noiembrie, fiind disponibile exclusiv fanilor care s-au înregistrat în prealabil pe site‑ul evenimentului. Aceștia vor putea opta pentru un early bird pass care include intrare în toate cele patru zile de festival sau un VIP Pass, care oferă facilități speciale. Printre acestea se numără o poartă VIP pentru intrare mai rapidă pe teritoriul festivalului, posibilitatea de a parca aproape de intrarea în festival și acces într‑un VIP Lounge, un spațiu cu o vizibilitate de neegalat asupra scenei principale a festivalului, care va beneficia de bar și toalete separate.

Condiții superioare de cazare

Tot de mâine vor fi puse în vânzare și abonamentele pentru camping, care, pentru prima dată, vor include tipuri diferite de pachete în funcție de facilitățile oferite: de la spațiu pentru cort la corturi pre-asamblate sau chiar camere de hotel cu toate utilitățile incluse.

Pachetul standard va include toate facilitățile necesare unei experiențe plăcute, respectiv spațiu de campare, dușuri, toalete eco, servicii de pază, într-un spațiu delimitat și iluminat ce oferă un acces facil în perimetrul festivalului. Cei care își doresc un Pachet Premium vor avea acces într-o zonă dedicată la facilități îmbunătățite: toalete și dușuri VIP, dulapuri securizate, dar și puncte gratuite de reîncărcare a telefoanelor. În plus, în zona de camping Premium, va fi amenajat și un supermarket.

11262372_1459567544344456_7342361766045669152_n

Cei care optează pentru Super Premium Camping nu vor avea nevoie nici măcar să vină cu cortul de acasă. Pe perioada festivalului ei vor fi cazați într-un Deam Tent (cort de mari dimensiuni pentru 4 persoane). Aceste corturi sunt foarte populare la evenimente precum festivalul de la Glastonbury, în ele având la dispoziție saci de dormit, covoare, lumină și noptieră; toate acestea pe lângă accesul la toate facilitățile Premium.

Pentru toți cei care doresc un maxim de confort, există Ultra Premium Camping: cazarea se va face în camere Flexotel. Acestea sunt camere de hotel mobile, aduse din Olanda și asamblate special pentru festival, care vor oferi fiecare două paturi single, lumină, electricitate, prosoape și lenjerie de pat, posibilitatea de a încuia camerele, dar și acces la facilitățile Premium și în Camping Lounge. Tranzitul din fiecare zonă de campare înspre teritoriul festivalului se va face rapid, prin porți de acces dedicate.

427466_234332606648244_9226994_n

Abonamentele și pachetele de camping vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 11 noiembrie, ora 11:11.

Postaţi un comentariu