Echipa Genpact a aniversat zece ani în România cu o petrecere tematică: „Înainte să fii căpitan, trebuie să fii marinar!”

eepurl.com

Genpact, liderul global în industria de outsourcing a aniversat zece ani de existență în România, Clujul fiind al doilea oraș care a găzduit o petrecere tematică, dedicată celor care contribuie zi de zi la succesul firmei. Evenimentul a avut loc vineri, 28 august, începând cu ora 21:00 la Wonderland Cluj Resort, locația fiind special aleasă pentru a se potrivi cu tematica marină a petrecerii. După „10 ani pe mare”, echipajul Genpact s-a oprit pe țărm pentru a sărbători suucesul, dar și pentru a lua oameni noi la bord pentru a porni cu resurse proaspete în noua călătorie.

DSC_0755

În timpul petrecerii, angajații clujeni au avut parte de multe surprize. Decorul, gândit până la ultimul detaliu, i-a introdus pe aceștia în atmosferă, făcându-i să se simtă ca într-un port veritabil.  Chiar dacă unii dintre aceștia nu au venit costumați în marinari, pirați sau sirene, organizatorii le-au oferit tuturor celor prezenți un accesoriu vestimantar care să salveze „situația”: o eșarfă sau o bandană cu logo-ul aniversar. Cei prezenți au putut să se fotografieze în cabina căpitanului, dar și să își realizeze unul sau chiar mai multe tatuaje temporare cu steluțe, căluți de mare, delfini, noduri, ancore sau puncte cardinale. Nu au lipsit nici momentele speciale de entertainment. La începutul petrecerii MC-ul a citit cele 10 „porunci”ale petrecăreților, după care a urmat un moment de jonglerii cu foc, spre deliciul participanților. Trupa Royal Avenue a întreținut atmosfera susținând un concert live structurat în două părți. Petrecerea a continuat până în jurul orei 5:00.

DSC_0705

„Acesta este un moment special pentru noi. În acest an sărbătorim zece ani de Genpact în România. A fost o călătorie extraordinară până acum. Acesta este al doilea eveniment pe care îl susținem dintr- o serie de evenimente care vor avea loc anul acesta.

DSC_0620

Daniel Bratu, Vice President Operations Support, Genpact Europe

Ne-am început activitatea în 2005 într-o clădire cu un etaj, cu 80 de persoane care munceau într-un birou open- space. Interviurile de angajare se realizau pe terasă, la o cafea. Totul era improvizat la început. Am crescut în timp și a trebuit să facem față multor probleme, multor provocări pentru a ne îndeplini nevoile și planurile, pentru a ajunge să creștem și să ne dezvoltăm în România. Când am deschis primul birou la Cluj, în 2007,  a fost dificil să îi împiedicăm pe cei de la București să nu vină să muncească aici, atât de aproape de brandurile cunoscute care existau în cadrul mall-ului unde aveam sediul.  Situația este diferită acum. Avem două cladiri în Cluj, avem alte două clădiri în București, una dintre acestea fiind un centru dedicat educației. Avem de asemenea multe planuri pentru capitală în 2016. Dorim să ne mutăm într-o nouă clădire. Este vorba de un spațiu care va avea 22.000 de metri patrati dedicati exclusiv Genpact, într-o clădire eco. Vorbind de provăcări, în 2014 am reușit să angajăm 1.000 de persoane în România, ceea ce nu a fost ușor. Vom continua să angajăm, dar și să investim în educație.

DSC_0621

Multumesc tuturor angajaților pentru dedicația voastră și nu uitați că înainte să fiți căpitani, trebuie să fiți marinari”, a declarat Daniel Bratu, Vice President Operations Support, Genpact Europe.

În 2014, Genpact a fost desemnat angajatorul anului în industria de outsourcing din România.

În 10 ani, Genpact a ajuns la 2.500 de angajaţi în România. În Cluj-Napoca, firma are 600 angajați, iar până la finalul anului 2015 vor mai fi angajate încă 200 de persoane, vorbitoare de limbi europene.

DSC_0758

 Anul acesta Genpact a lansat www.youyourself.ro, o platformă de recrutare care permite accesul rapid al candidaților la oportunitățile profesionale disponibile în cadrul companiei, provocându-i să descopere latura interactivă a procesului de recrutare.

Genpact este lider global în industria de outsourcing, oferind servicii complete şi complexe în domeniul proceselor şi operaţiunilor. Genpact promite să genereze impact atât prin optimizarea costurilor, cât şi prin limitarea riscurilor, deţinând în portofoliul său peste 100 de companii din top 500 Fortune la nivel global, 10 dintre acestia fiind prezenţi în top 25. Abordarea Genpact este diferită: prin cunoştinţele fundamentate în domeniul proceselor, tehnologia şi metodele avansate de analiză, compania oferă sprijin clienţilor săi, pentru ca aceştia să devină mai competitivi, asigurându-se că întreprinderile lor sunt mai inteligente: adaptabile, innovative, eficiente global şi conectate cu clienţii lor.

DSC_0718
La nivel global, Genpact numără peste 70.000 de angajaţi şi are un istoric pe piaţă de mai mult de 18 ani. Genpact creşte în mod constant şi continuu, fiind influenţat de dinamica industriei în care activează, de diversitatea culturală a angajaţilor şi a clienţilor cu care operează, dar şi de dimensiunea sa globală, dată de cele 70 de centre, aflate în 19 ţări. Prin serviciile oferite, acoperim multiple domenii de top, precum: auto, financiar-bancar, asigurări, farmaceutic, telecomunicaţii, transport şi logistică.

DSC_0724

DSC_0669
În Europa Genpact este prezent în 5 ţări, având 12 centre operaţionale şi un număr de peste 4, 000 angajaţi, furnizând servicii pentru 50+ clienţi, în 20 de limbi diferite. Suntem un lider global în industria de outsourcing şi unul dintre cei mai activi angajatori de pe piaţa romanească.

DSC_0691

DSC_0760
În Romania, Genpact este cel mai mare furnizor internaţional de servicii pentru clienţi globali. 2015 reprezintă al zecelea an de succes al Genpact pe piaţa locală.

Postaţi un comentariu