Diferit-Kiat și ARL SRL, câștigătoarele licitației pentru modernizarea căilor de acces în zona industrială din Cluj

Foto: Dan Bodea
eepurl.com

Primăria Cluj-Napoca a adjudecat licitaţia privind modernizarea tramei stradale din zona industrială. Licitaţia s-a desfăşurat pe două loturi, drumuri și poduri care asigură accesul în zona industrială, câștigătoarele fiind firmele Diferit-Kiat și ARL SRL.

Oferta câștigătoare pentru lotul 1 a fost făcută de asocierea dintre firmele Diferit și Kiat, 53.092.092, 20 lei, fără TVA.  Oferta a fost cu aproape jumătate de milion de lei mi mică decât cea licitată de asocierea Construcții  ERBASU  cu EDELWEISS HOLDING. Astfel, în lucrări vor intra străzile Calea Baciului, Primăverii, Plopilor, Splaiul Independenței, Emil Isac, George Barițiu, Horea, Piața Gării, I/L Caragiale, Căii Ferate, Decebal, Oașului, Bulevardul Muncii și strada Căpitan Grigore Ignat.

Alte trei oferte au fost respinse din cauza unor neregularități în ceea ce privește cerințele din caietul de sarcini.

În ceea ce priveşte modernizarea podurilor din cadrul acestui proiect, firma câștigătoare a fost declarată SC ARL SRL, care va efectua lucrările la lotul 2 pentru 6.270.613, 25 lei fără TVA. Alte patru oferte care coborau sub suma de șase milioane de lei au fost respinse din cauza lipsei la dosar a garanţiei de participare în forma solicitată, propuneri tehnice incomplete  sau nedepunerea documentelor de calificare. Podurile care vor vi reparate sunt în număr de patru: podul peste Canalul Morii, podul Horea, podul peste Nadăș și podul peste Valea Chintăului.

Durata de realizare a celor 2 loturi de lucrări este de 18 luni pentru drumuri şi 6 luni pentru poduri.

Postaţi un comentariu