Daniel Buda: „Ponta nu conteneşte să ne surprindă zilnic prin declaraţii lipsite de coerenţă privind Roşia Montană”

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, susţine că premierul Victor Ponta „nu conteneşte să ne surprindă zilnic prin acţiunile şi declaraţiile sale lipsite de coerenţă, legate de subiectul Roşia Montană”, iar o astfel situaţie evidenţiază că „România nu mai poate fi condusă de astfel de politicieni, cianuri democratice, care au ca ţintă distrugerea sistematică a României şi care demonstrează că nu înţeleg ce înseamnă a fi politicieni responsabili”.

„Dacă până mai ieri Victor Ponta încerca să ne convingă de faptul că exploatarea de la Roşia Montană este cel mai important lucru care i se putea întâmpla României în ultimul veac, iată că ieri, după modelul deja patentat, eu ca prim-ministru votez, dar ca deputat nu, ne-am procopsit cu o nouă declaraţie prin care Victor Ponta încearcă să disimuleze indiferenţa legat de acest subiect”, afirmă liderul social liberal într-un comunicat transmis, miercuri, citat de Agerpres.

Din punctul său de vedere, faptul că tot marţi, la directiva aceluiaşi premier, s-a constituit Comisia specială pentru proiectul de lege care doreşte să reglementeze proiectul de la Roşia Montană, comisie care va fi prezidată de un reprezentant al PSD, arată clar disperarea celor de la USL de a vinde aurul României, şi de a face până la urmă jocul după regulile impuse de compania Roşia Montana Gold Corporation.

„Proiectul Guvernului este un proiect nociv pentru România, prin care nu mai puţin de 13 articole din Constituţie sunt încălcate fără nicio urmă de resentiment. Tot ce a făcut Guvernul Ponta, în frunte cu premierul, a fost să arunce în confuzie şi mai mult acest proiect. Începând de la votul deputatului Ponta împotriva premierului Ponta, de la iresponsabila declaraţie a ministrului mediului care ne spune că avizul îl dă în funcţie de votul din Parlament şi până la senatorul Antonescu care azi vrea comisie parlamentară pentru Roşia Montană şi a doua zi ne zice că oricum votează împotrivă”, afirmă preşedintele PDL Cluj


Publicitate

Postaţi un comentariu