CTPCN crește numărul curselor pe traseul Florești-Cluj-Napoca după retragerea Fany

Foto: Dan Bodea

Retragerea companiei de transport Fany de pe traseele metropolitane transformă Compania de Transport Public Cluj-Napoca în singura variantă pe care clujenii o au de a ajunge, folosind transportul public, în Cluj-Napoca. Pentru a face față noilor poteniali clienți, CTPCN a suplimentat numărul de curse și autobuze pentru liniile de transport M 21 – Cluj-Napoca(Bucium)-Floreşti(Cetate), M 22 – Cluj-Napoca(Bucium)-Floreşti str. Şesul de Sus(Cart. Terra), M23 – Cluj-Napoca(Calea Floreşti)-Luna de Sus, M24 – Cluj-Napoca(Bucium)-Floreşti (Ferma) şi M25 – Cluj-Napoca-Tăuţi.

Potrivit unui comunicat al Companiei de Transport Public Cluj-Napoca S.A.,  „începând cu data  de 11.06.2014, mijloacele de transport planificate în circulaţie vor fi suplimentate, ca număr şi capacitate, astfel încât să putem prelua fluxurile de călători în condiţii de siguranţă, confort şi cu o ritmicitate care să asigure o deplasare cât mai bună în interiorul zonei metropolitane.Reamintim publicului călător din comuna Floreşti că pe lângă această suplimentare a capacităţii de transport, va beneficia de asemenea şi de un bonus (gratuitate pe 1 linie la alegere, în interiorul municipiului Cluj-Napoca)”.

„Preocuparea CTP Cluj-Napoca S.A. ca operator şi a Asociaţiei Metropolitane rămâne punerea în aplicare a măsurilor necesare pentru a asigura gratuitate sau reducere pentru categoriile de călători cu venituri mici, respectiv elevi, studenţi, pensionari, persoane cu dizabilităţi, deportaţi, refugiaţi, strămutaţi (conform Legii 118/1990 şi 189/2000).
De asemenea menţionăm că s-au deschis puncte de distribuţie a biletelor şi a abonamentelor în Floreşti: Cetatea Fetei, zona centrală-Primăria Floreşti, zona Oncos şi cartierul Mănăştur (str. Bucium), pe lângă acestea având şi puncte de distribuţie a biletelor pe str. Florilor, nr. 190, str. Eroilor, nr. 286, str. Sub Cetate, nr. 23 F, str. Şesu de Sus, nr. 30, str. M. Kogălniceanu, nr. 6, str. Cetăţii, nr. 48, str. Cetăţii, nr. 504, respectiv str. Principală, nr.44 A (Luna de Sus).Aducem la cunoştinţa publicului călător din zona metropolitană, disponibilitatea Companiei de Transport Public Cluj-Napoca S.A. de a ajusta programele de circulaţie împreună cu administraţia publică, în funcţie de cerere”, se mai arată în comunicat.

Noul program al curselor suplimentate de CTPCN poate fi consultat aici.

Postaţi un comentariu