Cristi Minculescu şi Iris vor susține un concert la Cluj în cadrul turneului național „ Din nou împreună”

Trupa Iris
eepurl.com

După aproape patru decenii de succes, zeci de hituri de calitate, care au animat mulţimile la peste 5.000 de concerte, sute de piese care au cucerit inimile ascultătorilor de radio, 18 albume care au creat istorie în muzica românească adunând milioane de fani, Cristi Minculescu şi trupa Iris s-au reunit, pregătindu-se pentru un turneu naţional, „Din nou împreună”, în 14 oraşe ale ţării, printre care se numără și Clujul.

Numită şi „Naţionala de Rock a României”, Iris va susţine seria de spectacole din cadrul turneului „Din nou împreună” în perioada 18 septembrie-15 octombrie 2015. Concertul de la Cluj va avea loc pe 26 septembrie la Casa de Cultură a Studenților.

„E foarte reconfortant pentru mine să cânt din nou alături de o echipă de profesioniști desăvârșiți cum sunt Nelu Dumitrescu, Valter Popa, Boro și Relu Marin, să ducem împreuna mai departe numele de IRIS, ca pe o flacără întreținută numai de voi! Cu toții înțelegem acest turneu ca pe un nou început și vă asigurăm că vă vom dărui tot ce avem mai bun… cântece mai vechi și mai noi… și recunoștința noastră” spune Cristi Minculescu.

Până la data de 15 august, biletele au preţuri promoţionale ce încep cu 29 lei. Acestea pot fi cumpărate de la casele de bilete ale sălilor de spectacol, din reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta sau online pe www.iabilet.ro.

Turneul „Din nou împreună” ajunge în următoarele oraşe:

18.09 – Pitești – Casa de Cultură a Sindicatelor

20.09 – Timișoara – Sala Capitol

21.09 – Craiova – Teatrul Marin Sorescu

23.09 – Chișinău – Filarmonica

26.09 – Cluj Napoca – Casa de Cultură a Studenților

28.09 – Suceava – Casa de Cultură a Sindicatelor

29.09 – Iași – Casa de Cultură a Studenților

30.09 – Bacău – Teatrul de Vară

01.10 – Galați – Teatrul Muzical

02.10 – Buzău – Casa de Cultură a Sindicatelor

03.10 – Brașov – Sala Patria

04.10 – Ploiești – Casa de Cultură a Sindicatelor

12.10 – Constanța – Casa de Cultură a Sindicatelor

15.10 – București – Sala Polivalentă

Postaţi un comentariu