Coroian (PDL): Horea Uioreanu să înceteze cu agresiunea cu privire la proiectul de transport metropolitan!

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Disputele în jurul transportului metropolitan se ţin lanţ. Recent operatorul privat Fany a pierdut un proces intentat Consiliului Judeţean, Curtea de Apel decizând că hotărârea din octombrie a forului judeţean de a scoate de la licitaţie anumite rute este perfect legală. Anterior acelaşi operator obţinuse suspendarea aplicării hotărârii, la Tribunalul Cluj.

În faţa noii decizii a instanţei, consilierul judeţean PDL Alexandru Coroian îi cere preşedintelui Consiliului Judeâean Cluj, Horea Uioreanu să retragă licenţele de transport acordată printr-o licitaţie din noiembrie pentru zona metropolitană. „Îi solicit lui Horea Uioreanu să înceteze cu agresiunea cu privire la proiectul de transport metropolitan, manifestată prin interpretarea cu dublă măsură a deciziilor instanţelor de judecată. Dacă în luna noiembrie a anului 2013 a înţeles să se facă preş înaintea unui operator privat, luând în considerare o decizie nedefinitivă a instanţelor privind suspendarea unei hotărâri a Consiliului Judeţean Cluj, de această dată, în faţa unei decizii definitive, domnia sa alege să tergiverseze actuala stare de fapt şi să nu respecte promisiunea făcută de a retrage licenţele acordate pentru zona metropolitană. Domnule Horea Uioreanu, respectaţi-vă afirmaţia făcută în noiembrie 2013, ca în cazul în care acest proces va avea câştig de cauză, se vor retrage licenţele eliberate operatorilor de transport, acestea revenind Asociaţiei Metropolitane de Transport Public”, a precizat prin intermediul unui comunicat Alexandru Coroian.

Reamintim că de la 1 martie CTP operează pe anumite rute din zona metropolitană, cum ar fi cele din comunele Floreşti, Ciurila şi Chinteni.

 

Postaţi un comentariu