Boc a dat cep butoiului de bere adus din Germania special pentru Herbstfest 2015

Foto: Dan Bodea

Primarul Clujului, Emil Boc a dat cep butoiului de bere de la Festivalul de Toamnă al Economiei Germane și în acest an, după care le-a oferit câte un pahar cu bere celor de pe scenă. Nu au putut lipsi de la evenimentul inițiatorului festivalului, Thol Ludger, Președintele Clubului Oamenilor de Afaceri de Limba Germană din Transilvania de Nord, directorul general al Camerei de Industrie și Comerț Româno-Germană AHK, Sebastian Metz și reprezentantul Ambasadei Germane la București,  Achim Troser.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

„E foarte gustoasă. E mai bună ca niciodată.  E cea mai bună bere. La mulți ani tuturor! La mulți ani, Germania! La mulți ani, România! Să ne auzim cu bine”, a spus edilul după ce a gustat berea adusă chiar din Germania.

Cea de-a patra ediție a Festivalului de Toamnă al Economiei Germane- Herbstfest. Wirtschaft. Kultur. Networking. 2015 a început astăzi. Evenimentul va avea loc în Piața Unirii, timp de trei zile, între 2 şi 4 octombrie.

Ediția din acest an vine cu activități dintre cele mai variate şi interesante, din care vizitatorii vor avea ocazia să înveţe mai multe despre cultura, tradiţiile şi, mai ales, economia Germaniei, pe care o vor sărbători împreună, de Ziua sa naţională, pe 3 octombrie. Organizatorii festivalului au pregătit un program divers: de la conferințe, workshop-uri, ateliere, expoziții și spectacole, la test drive-uri cu mașini nemțești, show-uri de modă și demonstrații de dresaj canin.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Invitații se vor putea delecta cu bucate tradiționale nemțești, dansuri bavareze și muzică live. Totodată, copiii vor avea parte de activități distractive: facepainting, desene pe asfalt, concursuri de mimă și improvizație, ateliere de film și fotografie, workshop-uri de îndemânare și spectacole de teatru.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

În cadrul Herbstfest oamenii de afaceri din Cluj vor avea posibilitatea de a participa la sesiuni de networking, alături de membri ai cluburilor internaţionale de afaceri (olandez, francez, englez). De asemenea, tinerii în căutarea oportunităților de angajare vor avea șansa de a fi recrutați şi de a participa la traininguri oferite de reprezentanți ai firmelor germane prezente la festival.

Citiți și: Festivalul de Toamnă al Economiei Germane a început. Germania, cel mai mare investitor al României, preferă Transilvania

Postaţi un comentariu