Bilete de avion cu plată în 3 rate cu cardul BT Flying Blue (P)

eepurl.com

Banca Transilvania împreună cu compania aeriană KLM au introdus începând cu luna august posibilitatea de a achita în 3 rate biletele de avion achiziționate online de pe website-ul www.klm.ro, cu cardul BT Flying Blue.

Persoanele care doresc să călătorească cu KLM au acum opțiunea de a achita biletul în 3 rate cu cardul BT Flying Blue. Pentru a beneficia de acest serviciu, în timpul rezervării online, trebuie selectată opțiunea de plată cu cardul de credit, iar ulterior, cea de plată cu cardul BT Flying Blue. După efectuarea plății este necesară contactarea echipei call center  a Băncii Transilvania (0264.594.337, număr de telefon care apare și pe cardul BT Flying Blue) pentru solicitarea realizării tranzacției de 3 rate.

Rezervările online realizate pe site-ul klm.ro permit mai multe modalități de plată a biletului, printre care plata cu cardul de credit, debit card, transfer bancar și e-wallet.

Cardul BT Flying Blue este disponibil în două versiuni: Classic și Premium.

Concurs BT Flying Blue până pe 31 august

Toate persoanele care își vor face card BT Flying Blue până la 31 august 2015 vor fi înscrise automat într-o tombolă pentru două bilete de avion la Amsterdam sau la Paris, beneficiind totodată de comision zero de emitere a cardului. Mai mult, dacă efectuează o primă cumpărătură cu cardul până la 30 septembrie 2015  vor primi un număr dublu de Mile Premiu pentru prima plată, față de oferta standard.

Cardul BT Flying Blue Classic

Cu Cardul BT Flying Blue Classic, membrii Flying Blue vor primi 1.000 de Mile Premiu la prima lor achiziție. Ei vor câștiga 1, 5 Mile Premiu la fiecare 4 lei cheltuiți, pentru achizițiile produselor sau serviciilor AIR FRANCE KLM și TAROM, precum și pentru achizițiile din străinătate. Membrii vor câștiga o Milă Premiu la fiecare 4 lei cheltuiți pentru achizițiile efectuate în România. Cu Cardul BT Flying Blue Classic, membrii pot, de asemenea, plăti în 3 rate pentru achizițiile produselor AIR FRANCE KLM și TAROM. Cardul BT Flying Blue Classic vine cu asigurarea de călătorie gratuită.

BT Flying Blue Card Premium

Cu Cardul BT Flying Blue Premium, membrii Flying Blue vor primi 2.000 de Mile Premiu la prima lor tranzacție de cumpaturi. Ei vor câștiga, de asemenea, 2 Mile Premiu la fiecare 4 lei cheltuiți pentru achizițiile produselor sau serviciilor AIR FRANCE KLM și TAROM, și 2, 5 Mile Premiu pentru achiziții efectuate în străinătate. Membrii vor câștiga 1, 5 Mile Premiu la 4 lei cheltuiți pentru achizițiile efectuate în România. Cu Cardul BT Flying Blue Premium, membrii pot plăti, de asemenea, în rate pentru achizițiile produselor AIR FRANCE KLM și TAROM. Cardul BT Flying Blue Premium vine cu  asigurare gratuită de călătorie și acces în business lounge-ul din București și Cluj.

Postaţi un comentariu