Banca Transilvania sprijină Policlinica fără Plată

Banca Transilvania susţine, începând cu această lună, Policlinica fără plată din Cluj-Napoca, printr-un aport financiar care acoperă cheltuielile lunare necesare desfăşurării activităţii acesteia.

Policlinica fără plată ajută bolnavii fără posibilităţi materiale, oferind gratuit consultaţii, servicii medicale şi medicamente. Medicii se implică fără a fi remuneraţi pentru actul medical. În prezent, policlinica oferă lunar circa 650 de consultaţii şi servicii medicale, iar pentru 500 de reţete sunt eliberate medicamente gratuite.

“Sunt impresionat de ajutorul dat comunităţii clujene de către policlinică: peste 120.000 de consultaţii acordate în 20 de ani, de 150 de medici voluntari. Dorim să susţinem policlinica tocmai datorită respectului pe care îl avem pentru medicii clujeni, pentru oamenii speciali care au construit acest proiect. O parte din bugetul planificat pentru sărbătorirea a 20 de ani de activitate a Băncii Transilvania l-am redirecţionat înspre acest proiect pentru că este o prioritate şi o cauză nobilă”, a declarat Horia Ciorcilă, preşedintele Consiliului de Administraţie al Băncii Transilvania.

“Am aflat cu multă bucurie şi cu deosebită satisfacţie că una dintre importantele instituţii clujene, Banca Transilvania, apreciind lucrarea Fundaţiei caritabile “Familia Sfântă” şi a Policlinicii fără plată, a hotărât să o susţină financiar. În numele a mii de pacienţi, mulţumim domnului preşedinte al băncii, domnului Horia Ciorcilă, şi conducerii BT”, afirmă dr.Ioan Boilă, preşedintele Fundaţiei caritabile “Familia Sfântă”.

 

Postaţi un comentariu