Balonul cu aer cald a rămas la sol, spre dezamăgirea clujenilor

Foto: Dan Bodea

Peste 100 de persoane au așteptat mai bine de două ore înălțarea balonului cu aer cald din centrul orașului. Însă, din cauza vântului puternic, acesta a rămas la sol, spre dezamăgirea clujenilor dornici să participe la concursul organizat de Asociația Kifor, concurs care le-ar fi garantat un loc la bordul balonului buclucaș.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Astfel, pentru a ajunge să aibă o perspectivă diferită asupra orașului, clujenii ar fi trebuit să răspundă corect mai multor întrebări despre capitala Transilvaniei, pentru a demonstra că merită cu adevărat să numere printre cei norocoși. Cu toate că balonul nu s-a ridicat la așteptările trecătorilor, acesta s-a integrat cu brio în peisajul orașului, oferind o imagine inedită Bulevardului Eroilor, unde sute de persoane s-au pozat cu „intrusul galben”. „Am venit să văd balonul. Nu am văzut niciunul în viața mea și eram curioasă”, a spus o doamnă.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

„Aș vrea să am șansa să pot zbura, deși știu că acest balon se va ridica doar deasupra orașului, nu va oferi un tur propriu-zis. Sper să știu răspunde la întrebări”, a precizat Alin, un elev în vârstă de 17 ani, dornic să ia parte la „aventura urbană”.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Balonul ar fi urmat să se ridice la 20 de metri de sol în repetate rânduri, cu maxim patru persoane la „bord”.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

„Nu am reușit să ridicăm balonul din cauza vântului, care în loc să se liniștească, a devenit și mai puternic odată cu lăsarea serii. Nu ne-am fi permis să riscăm. Din păcate, așa a fost acum. Ne-am fi dorit să oferim această șansă câștigătorilor concursului nostru”, a transmis un organizator.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Evenimentul „Orașul din vedere panoramică” s-a desfășurat sub umbrela Cluj Never Sleeps.

Citiți și: Clujul, văzut altfel. Cum poți călători cu balonul deasupra orașului


Publicitate

Postaţi un comentariu