ARR Cluj a retras licenţa Fany, dar a trimis adresa prin poştă şi aşteaptă “confirmarea”

Agenţia ARR Cluj a întocmit adresele de retragere a licenţelor de traseu metropolitan către operatorii de transport între care şi firma Fany, conform cererii înaintate în martie de Consiliul Judeţean. Adresele au fost trimise şi prinpoştă şi ARR are nevoie de confirmarea de primire pentru ca aceste documente să îşi producă efectele.

„Am primit prin fax o adresă, foarte laconică, de altfel, prin care eram informat că <Agenţia ARR Cluj a întocmit adresele de retragere a licenţelor de traseu către operatorii de transport care efectuează traseele> menţionate de noi în corespondenţa cu această instituţie. De asemenea, mai sunt informat că adresele <au fost transmise prin poştă> şi că <îşi fac efectul de la data luării la cunoştinţă de către operatorii de transport>. În aceste condiţii, având în vedere faptul că operatorii vizaţi, în speţa în cauză firma Fany, pot refuza primirea corespondenţei sau pot susţine că nu le-a parvenit o asemenea adresă, am solicitat Agenţiei Teritoriale ARR Cluj să ne notifice momentul în care vor primi confirmarea de primire a acestei adrese şi, în cazul în care trec mai mult de trei zile de la momentul expedierii până la cel al confirmării să procedeze la altă modalitate de transmitere. Există curierat rapid, adresa se predă pe bază de semnătură şi cred că se putea apela la această modalitate din start, deoarece retragerea acestor licenţe este extrem de importantă în contextul implementării sistemului de transport metropolitan, solicitat de cetăţenii din comunele limitrofe şi aprobat de consiliul judeţean”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

Instituţia a solicitat Agenţiei Teritoriale ARR Cluj încă din 4 martie 2014 retragerea licenţelor de traseu ale firmei Fany din comunele limitrofe municipiului Cluj-Napoca.

Postaţi un comentariu