200 de clujeni au protestat iar în Piaţa Unirii

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat duminică seara, începând cu ora 19,00, în Piaţa Unirii din centrul municipiului Cluj-Napoca pentru a participa la un protest împotriva corupţiei, dar şi a Guvernului Grindeanu.

Oamenii au pornit, în jurul orei 20,00, într-un tur pe străzile din jurul centrului, fiind conduşi de un grup care agita steaguri tricolore, precum şi Steagul Regal.

Printre mesajele scandate de manifestanţi s-au putu auzi lozinci precum ‘Uniţi salvăm toată România’, ‘Demisia, demisia’, ‘La închisoare, nu la guvernare’ sau ‘DNA să vină să vă ia’.

De asemenea, pe cele câteva pancarte aduse de protestatari se puteau citi mesaje precum ‘DNA, suntem de partea ta’, ‘Justiţie, nu corupţie’.

În fruntea grupului, câteva persoane au purtat un banner de câţiva metri, cu mesajul ‘Suntem cu ochii pe voi’, care este adus de la primele proteste, declanşate la Cluj-Napoca din 31 ianuarie, seara în care a fost dată OUG 13, de modificare a Codurilor penale.

Timp de o lună de zile, la Cluj au avut loc proteste neîntrerupte, în fiecare zi, iar din martie frecvenţa loc s-a redus la zilele de duminică.

După ce au finalizat marşul, oamenii s-au întors în Piaţa Unirii, unde au mai protestat pentru o vreme, strigând ‘Nu vă bucuraţi, de noi nu scăpaţi’ sau ‘Aici vom fi, zi de zi’.

Postaţi un comentariu