După ce au protestat, angajaţii Electrocentrale riscă să fie sancţionaţi

Protestatarii vor fi sanctionati

Protestatarii Societăţii Electrocentrale sunt buni de plată. După ce la sfârşitul săptămânii trecute au refuzat să intre la muncă, angajaţii Electrocentrale au fost sancţionaţi. Conducerea societăţii a luat decizia de a-i pune absenţi nemotivaţi.

A fost numită o comisie de personal care urmează să  preia toate declaraţiile protestatarilor, astfel că fiecare caz va fi analizat în parte şi se vor dispune sancţiuni.

Miercurea viitoare, salariaţii vor afla primele decizii.

” Oamenii nu au intrat în schimb şi sigur vom aplica sancţiuni. Nu putem trece peste acest lucru ca şi cum nu s-ar fi întâmplat”, a afirmat Stănel Necula, administratorul special al Electrocentrale.

Recuperarea orelor de muncă neefectuate sau chiar sancţiuni de 10% pentru una sau mai multe luni, acestea ar fi posibilele sancţiuni. Totodată, Stănel Necula a mai precizat faptul că aceste abateri ar putea să cântărească destul de mult în contextul unor viitoare disponibilizări.

Săptămâna trecută, aproximativ 300 de angajaţi ai CET-ului orădean au protestat în faţa societăţii, refuzând să intre la muncă S-au ar[tat nemul’umi’I de inten’ia conducerii de a reduce veniturile  cu aproximativ 40%, iar cel mai mare salariu net din unitate ar coborî la 900 lei. Au intrat din nou la muncă ce au fost asiguraţi că nu li se vor reduce salarii.e

 

Postaţi un comentariu