Mai multe drumuri și alei asfaltate în Turda

În 20 martie a.c., directorul CAA, Cristian Octavian Matei și directorul RADP Turda, Adrian Sălăgean au fost în teren cu misiunea de a inventaria problemele apărute pe străzile Hațegului și Narciselor în urma lucrărilor de reabilitare rețele apă/canal, lucrări executate de către firmele contractate. Trebuie menționat faptul că, mare parte a drumurilor și aleilor s-au deteriorat și în urma acestor lucrări, contractorii având obligația de a aduce drumul la starea inițială în urma finalizării. Firmele care au executat lucrări de reabilitare/extindere rețele de apă și canal, au derulat aceste lucrări în cadrul proiectului pe fonduri europene derulat de CAA, în valoare totală de: 79, 9 milioane euro.  Și aceste două străzi nu sunt singurele care necesită asfaltare, dar se vor inventaria toate și în cel mai scurt timp,   problemele de acest gen vor fi rezolvate.

În zona Aleii Plopilor deja RADP Turda a demarat lucrările de asfaltare, acestea fiind în plină desfășurare în această săptămână.

Deasemenea, s-a trecut în revistă și lipsa platformelor de gunoi ale SC PRIVAL SA. Sunt zone unde tot RADP Turda s-a ocupat să asigure locuitorilor pubele sau tomberoane pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

IMG_8011


Publicitate

Postaţi un comentariu