7.000 de persoane la concertul HOLOGRAF și EDDA Művek – 10 ani de DIEGO Cluj

Photo by Vizi | www.komiti.ro
Photo by Vizi | www.komiti.ro

 7.000 de iubitori ai muzicii au participat la concertul susținut de HOLOGRAF și de EDDA Művek sâmbătă, 7 octombrie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Concertul “Rock fără frontiere” a fost organizat de Backstage Production și a aniversat împlinirea a 10 ani de existență a magazinului de amenajări interioare DIEGO Cluj.

Prin intermediul acestui eveniment – în cadrul căruia au concertat două dintre cele mai cunoscute și mai iubite formații rock din România, respectiv din Ungaria – aniversarea DIEGO Cluj a devenit o sărbătoare multiculturală. La concert, mii de români și de maghiari s-au distrat împreună și au fost dovada vie a faptului că muzica nu cunoaște bariere lingvistice, culturale sau de etnie.

Parte dintr-o rețea internațională de peste 120 de magazine, DIEGO Cluj și-a deschis porțile în februarie 2007 și, de atunci, la sediul său din Piața 1 Mai, nr. 4-5, oferă clienților săi produse de decorațiuni interioare de înaltă calitate: mochete, covoare, parchet laminat, perdele, tapet, toate acestea în game diverse de modele și de culori. 

Încă de la început, DIEGO Cluj și-a propus să fie altfel decât magazinele existente deja pe piața amenajărilor interioare din oraș, inclusiv prin serviciile de consiliere profesionistă în alegerea produselor, oferite într-un cadru prietenos: orice vizitator al magazinului DIEGO Cluj este invitat la o cafea și, în acest timp, i se oferă consultanță în găsirea soluției potrivite de amenajare.

Așadar, DIEGO Cluj vă așteaptă la o cafea și la o poveste despre concert și despre cumpărături!

Ai reduceri la DIEGO CU biletul de la concert! Până în 20 decembrie 2017, la achiziționarea de produse din magazinul DIEGO Cluj vei beneficia de o reducere egală cu prețul biletului. Mai multe informații despre regulamentul campaniei poți afla sunând la numărul de telefon 0264/437.023.

Postaţi un comentariu