Ziua Educaţiei a fost celebrată la Cluj printr-o gala destinată performanţei şcolare

Ziua Educaţiei a fost sărbătorită joi, 5 octombrie, cu cea de-a doua parte a Galei Excelenţei în Educaţie, în cadrul căreia au fost premiaţi elevii şi profesorii performanţi în domeniul vocaţional (artistic şi sportiv). Astfel, au urcat pe scena din sala Auditorium Maximum a Universităţii Babeş-Bolyai, 90 de elevi, coruri/echipe sportive/ trupe de teatru cu nu mai puţin de 80 de profesori coordonatori.

Citiţi şi:Peste 500 de elevi și profesori clujeni, premiați într-o gală a excelenţei

Gala excelenţei pentru domeniile vocaţional-artistice şi sportive a început cu un spectacol oferit de Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică ,,Octavian Stroia” din Cluj-Napoca, unde publicul i-a putut vedea performând pe elevii cu premii deosebite la olimpiade şi concursuri naţionale şi internaţionale.

În total, în 2017, aproximativ 500 de elevi şi  profesori au fost premiaţi la Cluj în cadrul celor două Gale dedicate excelenţei.  

„Evenimentul, deja de tradiție, își propune nu numai să stimuleze performanța școlară prin premiile financiare obținute prin colaborarea cu Consiliul Județean Cluj, ci și să transmită public un mesaj de valorizare a învățământului și în special a celor dedicați lui, care fac performanță anual. Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj se bucură, încă o dată, de posibilitatea de a organiza anual o astfel de gală a excelenţei dedicată elevilor şi profesorilor de performanţă din judeţ, sprijinirea învăţământului de excelenţă fiind o prioritate managerială a ISJ Cluj”, au transmis organizatorii evenimentului.

Premiile alocate în acest an în cadrul celor două gale se ridică la 250.000 de lei.

Postaţi un comentariu