Zece zile de distracţie pentru clujeni la Septemberfest

Foto: Nicu Cherciu

A XVI-a ediţie a celui mai mare festival de bere din Transilvania, Septemberfest, se desfăşoară între 19-28 septembrie cuprinzând două weekend-uri şi săptămâna dintre ele.

Timp de 10 zile, clujenii vor bucura de posibilitatea de a savura bere, în timp ce vor socializa la terase cu familia şi prietenii, de a achiziţiona suveniruri de la Târgul de produse handmade şi de la meşteşugari, de a se amuza în Parcul de distracţii, cu taurul mecanic sau alergand cu coarda elastică, dar şi de a participa la cele mai distractive concursuri. Un punct de atracţie al festivalului va fi şi zona culinară unde bucătăria internaţională va concura cu produsele tradiţionale româneşti din toată Transilvania.

Muzica va fi nelipsită pe toată durata festivalului. Potrivit organizatorilor, cele mai efervescente  trupe vor delecta publicul în fiecare seară cu hituri ale muzicii româneşti şi internaţionale. Vor concerta la Septemberfest VERDE, Incognito, David and the SixMartini Band, Magda Pușkaș, Trupa 21, Trupa Coco, Academia Rock,   Școala de muzică The Beat si Trupa Nota. Scena principală va fi găzduită de un cort de minim 600 mp amenajat şi decorat special pentru această sărbătoare.

O incursiune deosebită în festival va fi “ Expoziția de fotografie  realizată de Asociația ”Vechiul Cluj”, cu tema “Clujul de altă dată”. Elevii Liceului de Arte Plastice “Romulus Ladea “ vin și ei cu un ART eveniment Cultural inedit. Programul festivalului în noua versiune este mult mai interactiv, publicul fiind atras în fiecare seară prin atmosfera de prietenie pe care e o propune festivalul, muzica bună, parcul de distracții, show-urile gastronomice, târgurile de produse, dar în special prin concursurile Septemberfest.

În premieră la Septemberfest, amfitrionul festivalului va dinamiza atmosfera și va ţine publicul în priză cu super concursuri: Concurs de cultură generală, Concurs de creație “ Compune pentru prieteni “, Concurs de viteză şi îndemânare, Concurs de băut bere, Concurs pentru familii şi multe alte surprize.

În zilele săptămânii, interesul publicului va fi menţinut şi prin organizarea unor petreceri tematice cum ar fi: “Rock Night”, “Seara presei”, “Petrecerea chelneriţelor“ sau “Balul Burlacilor”.

 

 

Postaţi un comentariu