Zboruri noi: Cluj-Viena, de la 69 de lei și Cluj-Lyon, de la 99 de lei

Două noi rute disponibile de la Cluj, prin Wizz Air

Compania aeriană Wizz Air, a anunțat, joi, 22 februarie, introducerea a două noi zboruri de la Cluj, spre Viena și, respectiv Lyon. Cele două noi zboruri vor fi operate după orarul și prețurile de mai jos:

Programul zborurilor de Viena și Lyon

Cu toate acestea, o simulare făcută de Transilvania Reporter pe site-ul wizzair.com, pentru lunile mai, iulie, septembrie și noiembrie, nu a indicat sume mai mici de 300 de lei, pentru un bilet dus-întors.

Totodată, Wizz Air a anunțat și alocarea pentu Cluj a unei aeronave suplimentare Airbus A320, ceea ce va face ca numărul total să ajungă la șapte aparate de zbor.

Noua aeronavă va susține, de asemenea, suplimentarea mai multor zboruri săptămânale pe ruta internă spre București, dar și pe alte șase destinații internaționale de la Cluj spre Marea Britanie, Italia, Germania, Franța și Spania, ca parte a orarului de iarnă 2018. Biletele pentru toate aceste noi zboruri se află deja la vânzare pe wizzair.com de la doar 69 RON (un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse).

Noua aeronavă, care va sosi în noiembrie, va asigura suplimentarea cu 21 de frecvențe săptămânale, inclusiv pe cele șapte rute populare din Cluj spre Roma, Londra Luton, Doncaster, Madrid, Dortmund, Paris și București. 

Împreună cu anunțul de joi, Wizz Air a prezentat și orarul de iarnă 2018 pentru Cluj. În următoarele două săptămâni, prețurile pentru acest sezon vor fi disponibile numai pentru membrii WIZZ Discount Club.

În 2017, peste 1,8 milioane de pasageri au folosit serviciile Wizz Air, din și spre Cluj, ceea ce a însemnat o creștere față de anul anterior de peste 31%.

Vorbind în cadrul unei conferințe de presă, Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications a declarat că 2018 va fi un an în care Wizz Air se va extinde în toată țara, cu patru noi aeronave ce se vor alătura flotei din România și cu 18 noi rute.

3 Comentarii

  1. Mark spune:

    Nu cred că întotdeauna când au fost oferte niciodată nu au prețul exact cum fac ei reclame,asta nu o mai cred

  2. Ioana spune:

    Si zbor la Bordeaux ????

Postaţi un comentariu