Workshopuri pentru viitori mirii. Cum îți poți organiza nunta perfectă fără prea mult stres?

WeddFest revine la Sala Polivalentă, în perioada 20 – 22 ianuarie 2017. În cadrul celor trei zile, viitorii miri vor găsi în cadrul târgului o gamă vastă de oferte, de la limuzine, cofetării, cocktail bar, săli de nunți, decorațiuni, aranjamente florale, invitații de nuntă, mărturii, bijuterii, servicii foto-video, organizatori de nunți, Dj, formații, cabine foto, până la saloane de rochii de mireasă, accesorii și costume de mire. Viitoarele mirese pot să probeze nenumărate rochii, fiind prezente saloane din toate colțurile țării. Rochiile de mireasă sunt adaptate celor mai în vogă tendințe din 2017.

Organizarea se mută în online

Mirii au ocazia de a participa la workshop-uri tematice care îi vor ajuta să își organizeze nunta fără prea mult stres.

În cadrul workshop-ului „Nunta Perfectă” mai mulți specialiști vor oferi sfaturi legate de organizarea nunții. Acesta va avea loc duminică, de la ora 11:00.

Platforma online Wedding Box, care reunește într-un singur loc toți furnizorii de care ai nevoie pentru nunta ta, va prezenta TO DO LIST-ul MIRESELOR, un tool gratuit care îi va ajuta pe miri să își organizezi nunta bifând cele 58 de taskuri existente în cadrul aplicației.

Citiți și: TO DO List-ul Mireselor te ajută să îţi organizezi singură nunta

Acesta se va desfășura vineri la ora 18:00, sâmbătă la ora 15:00 și duminică la ora 15:00 pe scena evenimentului.

De asemenea, mirii pot să savureze o cafea sau o ciocolată caldă în zona de Lounge, într-o atmosferă destinsă. Tot aici, se pot bucura de programul artistic și de momentele oferite de gazda evenimentului, Bogdan Bob Rădulescu.

Programul târgului este următorul: vineri: 12:00 – 20.00    |    sâmbătă: 10.00 – 20.00   |     duminică: 10.00 – 19.00


Publicitate

Postaţi un comentariu