Wizz Air lansează o rută nouă spre Marea Britanie: Cluj-Londra Gatwick

Wizz Air anunță astăzi, 19 decembrie, lansarea unei noi rute ce va conecta orașul Cluj-Napoca cu Londra Gatwick, al doilea cel mai mare aeroport al capitalei Marii Britanii. Biletele pentru noua rută sunt deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile WIZZ de la 109 RON*, și includ un bagaj gratuit de mână cu dimensiunile de 40x30x20cm.

Cu această nouă rută, WIZZ va oferi acum 5 destinații din Cluj-Napoca spre Marea Britanie: Birmingham, Doncaster-Sheffield, Liverpool, Londra Luton și Londra Gatwick cu prețuri reduse ce încep de la 104* RON.  Aeroportul se află în apropiere de Crawley, în West Sussex, respectiv în sud-estul Marii Britaii la aproximativ 48 de kilometri de centrul Londrei.

În total, Wizz Air oferă acum 141 de rute la prețuri scăzute de pe zece aeroporturi din România.  Primul zbor Wizz Air de la Cluj-Napoca a început în 2007, iar de atunci compania aeriană a devenit cel mai important transportator de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu.

În primele unsprezece luni ale anului 2018, WIZZ a transportat mai mult de 7,5 milioane de pasageri pe rutele sale cu preț redus către și dinspre România, ceea ce reprezintă o creștere de 13% de la an la an.

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu