Wizz Air a ajuns la Cluj la pasagerul cu numărul 5 milioane

Wizz Air a atins un număr istoric de pasageri pe aeroportul din Cluj, şi anume 5.000.000. Wizz Air a iniţiat în 2007 operaţiunile din Cluj, iar de atunci şi-a a dezvoltat rapid reţeaua de rute, astfel că în prezent operează pe 25 de rute de la baza din Cluj, rute deservite de patru aeronave moderne Airbus A320.

Pasagerul cu numărul 5.000.000 este Eugenia Rus care a călătorit ieri pe ruta Milano Bergamo – Cluj. Aceasta a primit cadou un voucher de călătorie tur-retur spre orice destinaţie Wizz Air din Cluj-Napoca. “De nouă ani lucrez la un spital din Monza. Sunt singură aici, dar periodic mă întorc acasă, la familia mea, şi de fiecare dată călătoresc cu plăcere cu Wizz Air. Bucuria de a fi în curând lângă ai mei mi-a fost dublată de Wizz care mi-a dăruit un aşa cadou neaşteptat. Să te afli la atâţia metri înălţime şi să afli de la cei din aeronavă că eşti pasagerul cu numărul 5.000.000 e ceva ce ţi se întâmplă o dată în viaţă”, a spus aceasta.

”Felicitări pasagerului Wizz Air 5.000.000 din Cluj-Napoca. Acest număr impresionant confirmă cererea crescută pentru zborurile noastre cu preţ redus, către orice destinaţie dorită, cum ar fi Dubai. Aşteptăm cu nerăbdare şi mai mulţi pasageri din Cluj şi din judeţele vecine, cu atât mai mult cu cât pe viitor reţeaua noastră de destinaţii şi frecvenţele de zbor vor creşte. De asemenea, credem că acest eveniment este important pentru economia din Cluj – Napoca: se estimează că fiecare 1.000 de pasageri transportaţi facilitează crearea unui nou loc de muncă în economia locală”, a precizat Daniel de Carvalho, purtătorul de cuvânt Wizz Air.

Postaţi un comentariu