Voleibaliștii amatori sunt invitați să participe la cea de-a patra ediție a Turneului Volei 2 Give

Turneul caritabil Volei 2 Give, ajuns la a 4-a ediţie, se va desfăşura în perioada 28-29 mai 2016, la Cluj-Napoca. Noutatea acestei ediții constă în faptul că echipele pot opta acum pentru grupa de începători sau avansați.

Înscrierile în competiţie se pot face până în data de de 22 mai, utilizând acest formular. Condiţia de participare este ca jucătorii să nu fie legitimaţi la un club sportiv, iar din echipă să facă parte minim două fete, care trebuie să rămână pe teren pe toată durata meciului.

Citiți și: Reportaj. „Nici cerșetor nu te poți face fără școală!”

O altă surpriză a acestei editii este înscrierea turneului în calendarul competiţional naţional pentru sportul de masă şi organizarea meciurilor din finală în Sala de Sport Horia Demian, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Cluj.

Citiți și: Mihai Roşca, director FRCCF: „Să iei bursa socială cuiva care are 9 la purtare, atunci de ce îi mai spui bursă socială?”

„Faptul că am ajuns la ediţia patru dovedeşte că oamenii îşi doresc să se implice în acţiunile de caritate şi în sport. Turneul nostru a depăşit graniţele Clujului încă de la ediţia a III-a, la care au participat echipe din Sinaia şi Pitești. Acum avem deja înscrise echipe din Cluj, Bucureşti, Sibiu, Sinaia şi ne aşteptăm ca şi alte oraşe să-şi „trimită” voleibaliştii amatori în competiţia Volei 2 Give”, a declarat Florentina Oprea, coorganizator.

Și în acest an, fondurile strânse din taxa de participare, în valoare de 25 de lei/jucător, vor fi direcţionate pentru masa copiilor de la centrul de zi EveryChild al FRCCF.

„Sperăm ca această donaţie să pună pe feţele copiilor zâmbetul pe care îl aveam fiecare dintre noi de fiecare dată când sărbătoream Ziua Copilului. Aşteptăm cu mare drag să se implice cât mai mulţi oameni, să ne bucurăm de volei şi să dăm tot ce avem mai bun în noi în această competiţie. Let’s Volei 2 Give!, a mai spus Florentina.

La ediţia din decembrie 2016 au participat 32 de echipe, iar pe podium au urcat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, Volley4Charity şi We will block you.

Citiți și cum a fost ediție din iarnă: Cupa Volei2Give a strâns peste 6.000 de lei pentru două proiecte ale comunității clujene

Final de proiect. 88% dintre elevii care frecventează centrele FRCCF au obţinut rezultate mai bune la învăţătură

Postaţi un comentariu