Viorel Cataramă, PNL: „Pe mine nu mă interesează ce spun cei care sunt dependenți de autoare sociale, că oricum ăia nu mă votează pe mine”

Foto: News.ro

Viorel Cataramă, candidat pentru șefia Partidului Național Liberal, a declarat la Cluj că proiectul său pentru partid nu este făcut astfel încât să mulțumească persoanele cu o altă ideologie decât cea de centru-dreapta, deoarece, a explicat el „pe mine nu mă interesează ce spun cei care sunt dependenți de autoare sociale, că oricum ăia nu mă votează pe mine”, Cataramă declarând presei că își va face probleme cu privire la acuzațiile de extremis abia după ce va ajunge să guverneze și să pună în aplicare măsurile la care s-a gândit.

Aflat într-un turneu prin mai multe filiale din Transilvania, Viorel Cataramă a declarat la Cluj că nu urmărește să mulțumească alte persoane decât cele cu ideologie de centru-dreapta, el explicând că în urma unui sondaj de opinie comandat de el și Cristian Bușoi, a rezultat că foarte multă lume îi sprijină programul.

„Am primit nenumărate scrisori și mesaje  de felicitare în mediul online, dar și în offline. Nu am primit atâtea în viața mea și toți acești oameni susțin ideea că oamenii care pot munci trebuie trimiși la muncă și să nu li se dea ajutoare sociale. Pe mine nu mă interesează ce spun cei care sunt dependenți de autoare sociale, că oricum ăia nu mă votează pe mine. Nu mă interesează. Nu vreau să îi mulțumesc pe cei din stângă, doar doar voi lua ceva voturi. Eu mă duc spre dreapta și lucrez numai pe partea dreaptă”, a spus Cataramă.

Întrebat cum comentează declarațiile în care programul său este considerat unul extremist și comparația lui cu premierul Ungariei, Viktor Orban, Viorel Cataramă a explicat că își va face griji pentru aceste lucruri după ce reușește să ajungă în frunte partidului și să pună în aplicare măsurile din program.

„Viktor Orban este prim-ministrul Ungariei de mulți ani pe baza unui program de dreapta. Că este acuzat e problema dânsului. Să ajung eu să obțin pentru PNL 50%, să guvernez, să pun în aplicare măsurile de dreapta și o să răspund dacă voi fi făcut extremist. Momentan este un proiect care are mare succes în rândul tinerilor și bătrânilor. Oricine muncește, oricine a muncit la viața lui, oricine a plătit taxe și a vrut să aibă compensație în mod corespunzător susține acest program”, a mai declarat Viorel Cataramă.

 „Obiectivul nostru strategic este să îl susținem pe domnul Iohannis să câștige alegerile din 2019”

Viorel Cataramă a mai spus că în cazul în care va ajunge la șefia formațiunii politice, principalul obiectiv este susținerea lui Klaus Iohannis în vederea alegerilor din 2019, Cataramă explicând că „primejdia mare pentru România este ca PNL să își continue căderea, să nu mai rămână nimic pe dreapta și atunci PSD, fie prin suspendare, fie în 2019, să pună mâna pe România”.

„Tot discursul meu și toată moțiunea mea se bazează pe evitarea pericolului ca președintele Iohannis să fie demis și schimbat cu un reprezentant al PSD-ului. Teama mea principală este ca nu cumva PNL-ul să slăbească atât de mult încât să nu îl mai poată susține pe actualul președinte. Obiectivul nostru strategic este să îl susținem pe domnul Iohannis să câștige alegerile din 2019. Nu cu gura, nu cu vorba, ci cu fapta. Trebuie să trece bariera celor 30% de procente ca să îl propulsăm în turul doi. Primejdia mare pentru România este ca PNL să își continue căderea, să nu mai rămână nimic pe dreapta și atunci PSD, fie prin suspendare, fie în 2019, să pună mâna pe România și să devină partid-stat, să decapiteze justiția, să facă o gașcă cu acces la devalizarea banului public și consecința să fie că încă 2 milioane de români care să plece în străinătate”, a explicat Viorel Cataramă.

El a mai spus că partidul din care face parte se află încă pe linia de plutire doar datorită filialelor din zona Ardealului și că fără acestea „PNL ar fi mult mai jos”.

„Un partid cu potențial de 50% a ajuns la 10% în București și la nivel de țară la 20%. Această contraperformanță este susținută de Ardeal. Dacă nu ar exista Ardealul, PNL ar fi mult mai jos. Situația aceasta nu poate fi întoarsă decât cu ajutorul Ardealului. Am venit aici ca să cer să adopte o poziție care să aducă unitate în partid și să aducă transformarea partidului într-unul de centru dreaptă cu ideologie de centru-dreapta”, a declarat Viorel Cataramă.

Viorel Cataramă candidează pentru conducerea partidului, în cursă mai aflându-se Ludovic Orban și Cristian Bușoi.

 

 

Postaţi un comentariu