Vine vara: care sunt zborurile charter care pleacă de la Cluj

Pregătiri de vară și pe aeroportul clujean. Din 25 mai de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj vor debuta zborurile tip charter. Programul de vară cuprinde zboruri turistice către nu mai puțin de nouă destinații, din Grecia (Zakynthos, Rhodos, Corfu, Heraklion, Thessaloniki, Skiathos, Chania, Santorini) și Turcia (Antalya).

Tot începând din acest an, zborurile spre destinațiile de vacanță vor fi operate în fiecare zi a săptămânii, de către nouă companii aeriene: Blue Air, Air Bucharest, Corendon Airlines, Aegean Airlines, Ellinair, Tarom, Freebird Airlines, Pegasus și Atlasglobal.

Comparativ cu sezonul de vară 2016, anul acesta,  se va putea zbura către o nouă destinație, Tessaloniki (Grecia), zbor operat de către compania aeronautică Ellinair, în perioada 16 iunie -28 septembrie 2017. De asemenea, cele mai multe zboruri de tip charter vor fi către Antalya (Turcia), acestea fiind operate de către șase companii aeriene.

În prezent, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj sunt operate peste 40 de destinații, spre 21 de țări din Europa și Orientul Mijlociu, Doar în primul trimestru al acestui an s-a înregistrat o creștere de aproximativ 60% a numărului de pasageri comparativ aceeași perioadă a anului trecut.

 

Postaţi un comentariu