ELECTRIC CASTLE: Unul dintre cei mai așteptați headlineri, Enter Shikari, show spectaculos în această seară

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Programul scenei principale la Electric Castle  începe în această seară de la ora 18:00 cu De Staat, urmat de legendele hip-hop Dilated Peoples, un live show spectaculos marca Enter Shikari, unul din cei mai așteptați headlineri, Paul Kalkbrenner, și Rusko.

La scena Red Bull Music Academy, de la ora 22:00, adică după lăsarea întunericului, muzica va fi însoțită și astăzi de efecte vizuale și video maping special gândite pentru castelul Banffy. Pentru cei care vor distracție la orice oră din zi și din noapte, scena din cadrul Booha Mansion funcționează non-stop și are o capacitate de 1.000 de persoane.

Programul complet al zilei poate fi consultat aici.

Electric Volei

La Electric Castle începe astăzi și un turneu open din circuitul național de volei pe plajă, organizat de Federația Română de Volei. La castel vor avea loc, de azi până duminică, meciuri oficiale susținute de echipe profesioniste, dar iubitorii acestui sport se pot înscrie și ei pentru meciuri amicale, în echipe de patru jucători.

Foto: Maria Man

Foto: Maria Man

Fostele grajduri ale castelului Banffy fac un pas în viitor: anul acesta, ele găzduiesc Tech World, zona dedicată tehnologiei în care pot testa un simular de zbor, pot încerca să evadeze din cele două Escape rooms sau să intre în realitatea virtuală prin intermediul jocurilor – câștigând, în același timp, premii oferite de partenerii festivalului.

Balon cu aer cald

Iar pentru cei care vor să admire „castelul electric” dintr-o perspectivă inedită, Aperol le pune la dispoziție un balon cu aer cald, care se va ridica la înălțime pentru a oferi prilejul de a vedea și fotografia cele mai frumoase peisaje de festival. Programul acestei activități este condiționat, bineînțeles, de condițiile meteo, în special de viteza vântului, pentru ca totul să se întâmple în maximă siguranță.

23.000 de persoane s-au bucurat joi de atmosfera și muzica Electric Castle în prima zi oficială a festivalului; lor li se alătură cei 8.000 de participanți care au sosit la castel încă din „ziua zero”.

Postaţi un comentariu