Untold: Wi-Fi gratuit în timpul festivalului și o aplicație care te ajută să îți organizezi cele patru zile

Aplicația UNTOLD 2016 poate fi descărcată începând de astăzi, 27 iulie, atât din Google Play, cât și din App Store. Festivalierii pot urmări aici programul pe zile și scene, pot vizualiza harta festivalului pentru a găsi mai ușor zonele pe care le caută și pentru a descoperi toate activitățile din perimetrul festivalului. Mai mult, aceștia pot să-și creeze propriul program, în funcție de artiștii pe care nu vor să-i rateze.

Aplicația UNTOLD permite festivalierilor să vizualizeze întreaga lista de artiști de anul acesta, cât și detalii despre ei, o scurtă biografie, paginile lor de facebook, twitter sau youtube. În aplicație, participanții au la dispoziție și harta festivalului care cuprinde punctele de acces, toate scenele și zonele de poveste ale evenimentului, punctele de încărcare a cardurilor și brățărilor RFID precum și corturile de prim ajutor și ieșirile de urgență. În acest fel, festivalierii se pot plimba foarte ușor în perimetrul festivalului și pot afla și despre activitățile interesante din timpul zilei.

Design nou

Site-ul festivalului UNTOLD are în acest an un nou design în ton cu conceptul creativ al festivalului. Toate detaliile importante referitoare la regulamentul festivalului, campaniile UNTOLD, posibilitățile de transport spre festival incluse în „Travel Experience”, cât și detalii despre ultimele opțiuni de cazare, se găsesc foarte ușor în site.

De asemenea, ultimele abonamente și bilete la festivalul UNTOLD pot fi achiziționate de pe site-ul festivalului. Tot aici, festivalierii pot afla informații referitoare la reducerile de care beneficiază cu ajutorul brățării la cele mai frumoase obiective turistice din Transilvania, cuprinse în Campania “Transilvania All Inclusive”.

Festivalierii vor putea folosi aplicația și site-ul UNTOLD, folosind internet gratuit de la Telekom.

Telekom Romania oferă Wi-Fi gratuit participanţilor la festival, pe toată perioada evenimentului. Pentru o experienţă completă, participanţii pot încărca filme, poze cu artiştii preferaţi şi pot distribui pe reţelele de socializare, fără teama de a pierde conexiunea. Pentru a oferi o experienţă deosebită utilizatorilor şi pentru a gestiona traficul mare de date, Telekom va instala deja peste 100 de routere Wi-Fi de la Cisco la care pot fi conectate simultan peste 20000 de echipamente mobile (smartphone, tablete, accesorii ce incorporeaza noile tehnologii wireless etc) şi alte echipamente de tip Internet of Things (camere video, senzori).

Postaţi un comentariu