UNTOLD| DJ-ul Hardwell, „naturalizat” la prima vizită în Cluj

Cel mai așteptat moment al serii a doua a festivalului de muzică electronică Untold a fost show-ul DJ-ului olandez Robbert van de Corput, mai cunoscut publicului cu numele de scenă Hardwell.  Acesta a urcat pe scenă Ursus Untold Arena la ora 1:30 și, urmat de artistul Tujamo, a transformat cea de-a doua zi a festivalului într-un spectacol de lumină și sunet încheiat mult după răsărit.

„România, dacă ești gata de petrece, vreau să te aud”, au fost cuvintele cu care Hardwell și-a deschis show-ul din cea de-a doua zi a festivalului Untold. Cei peste 70.000 de oameni din arenă i-au îndeplinit olandezului dorința, care și-a răsplătit publicul cu o reprezentație de neuitat.

Ineditul a fost dat de ținuta olandezului, care a urcat pe scenă îmbrăcat într-un tricoul galben al naționalei României, pe care l-a purtat pe toată durata concertului.

Seara a fost încheiată de concertul Tujamo, însă petrecăreții au plecat spre case, camping sau cazări mult după ce soarele ce anunța ziua a treia a răsărit peste Cluj Arena.

Mai jos puteți viziona o galerie foto realizată de fotograful Dan Bodea.

Postaţi un comentariu