Untold, pe litoral? „Constanţa merită să găzduiască cel mai important festival desfăşurat în aer liber”

Foto: Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Primăria Constanța își doreste un eveniment unic, la standardele cu care UNTOLD s-a impus deja,  invitându-i la discuții pe organizatori festivalului clujean.

În cadrul întâlnirile avute până acum, Primăria Constanța și-a dorit să înteleagă ce ar însemna organizarea unui astfel de festival de amploare, la malul Mării Negre. De cealaltă parte, UNTOLD apreciază noua viziune a municipalității constănțene arătându-și toată deschiderea spre acest proiect, care coincide și cu planurile de dezvoltare ale companiei.

 Echipa UNTOLD își dorește să dezvolte noi concepte de evenimente în România, iar primul dintre acestea are șansa să fie pus în practică în Constanța. 

„Dorim să dezvoltăm un festival, cu o poveste și o identitate nouă,  care să se muleze pe potențialul și specificul zonei. Subliniem faptul că vrem să dezvoltăm un nou concept, aici pe litoral. Vom trata cu același profesionalism ca și până acum și evenimentul pe care ni-l dorim aici, a spus BOGDAN BUTA, director general UNTOLD.

„Constanţa merită să găzduiască cel mai important festival desfăşurat în aer liber, la malul mării. Putem să ne lăudăm cu o infrastructură unicat în Europa, iar prezenţa celor de la UNTOLD lângă mine este o dovadă că ne dorim să lucrăm cu cei mai buni. Economia oraşului va avea extrem de mult de câştigat, iar Constanţa va deveni un punct important pe harta festivalurilor din Europa. Un astfel de eveniment major va atrage mii de turişti străini și români. Asta se traduce prin promovare internaţională nu doar pentru oraşul Constanţa şi stațiunea Mamaia, ci pentru tot litoralul şi Delta Dunării“, a precizat Decebal Făgădău, primar al municipiului Constanța.

Rezultatul acestor întâlniri se va concretiza prin semnarea unui protocol între cele două părți, urmând ca în perioada următoare să aibă loc noi întâlniri cu toate autoritățile locale, pentru a se căuta  cele mai bune variante și soluții pentru implementarea acestui proiect.

Postaţi un comentariu