„Univers T” S.A. a obţinut locul I în Topul Naţional al Firmelor în ceea ce priveşte comerţul şi turismul

S.C. „Univers T” S.A. a primit Premiul Naţional – locul I, pentru rezultatele deosebite obţinute în sectorul comerţ-turism, în cadrul Galei Topului Naţional al Firmelor. Evenimentul a fost organizat de către Camera de Comerţ şi Industrie a României.

Obţinerea acestui premiu de către Univers T” reprezintă dovada de necontestat a calităţii serviciilor pe care le oferim în acest domeniu. Apreciez faptul că, şi în acest an, Clujul a reuşit să se facă remarcat printre companii cu nume importante în acest sector al turismului, iar performanţele obţinute de întreaga echipă dovedesc faptul că managementul public poate fi la fel de performant ca şi cel privat”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan.

Clasamentul a avut la bază o metodologie unică ce se axează pe indicatori  precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi capitalul angajat.

În prezent „Univers T” are unul dintre cele mai mari grade de ocupare dintre hotelurile din Cluj. Astfel, numai în perioada 1 iulie – 30 septembrie 2015, Hotelul „Univers T” a vândut nu mai puţin de 4.042 camere, cazând 6.061 de clienţi, gradul de ocupare pe cameră fiind de 75.77 %, iar cel pe pat de 56.78 %, durata medie a sejurului fiind de 1, 43 nopţi, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2014 în care gradul de ocupare al camerelor pe trimestrul al III-lea, a fost de 72.41 %. 

Postaţi un comentariu