Un deputat liberal din Alba a votat în favoarea Guvernului

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Deputatul liberal de Alba Călin Potor a declarat marţi că va trece la PSD în cazul excluderii sale din PNL pe motiv că a votat în Parlament pentru acordarea încrederii Guvernului Ponta 3.

Fost democrat-liberal, Călin Potor, membru al PNL din decembrie 2010, a votat şi în comisie în favoarea social-democratului Nicolae Bănicioiu ca ministrul al Sănătăţii.

Potor a afirmat că l-a anunţat pe preşedintele PNL Crin Antonescu de faptul că va vota şi în plen în favoarea Guvernului Ponta deoarece nu are nimic de ascuns şi aşa i s-a părut corect şi cinstit ca să spună cum va vota.

‘Voi vota Guvernul Ponta. Este un lucru cu care eu am fost de acord încă de la bun început de când am făcut Uniunea Social Liberală (USL) că voi sprijini ca premier al României pe Victor Ponta şi ca preşedinte al românilor pe Crin Antonescu. Sunt lucrurile la care eu încă mai ţin, chiar dacă USL-ul este din păcate o amintire’, a declarat deputatul liberal.

Întrebat dacă nu se teme ca va fi exclus din PNL, Potor a răspuns că nu e nicio problemă. ‘Dacă voi face un pas spre un alt partid, cele mai mari şanse sunt de a mă îndrepta spre PSD’, a spus Călin Potor.

Călin Potor se află la al doilea mandat consecutiv de deputat al Colegiului nr. 1 Alba Iulia fiind unul din cei trei parlamentari liberali de Alba alături de senatorul Teodor Atanasiu şi deputatul Dan Coriolan Simedru. Membru al PDL din 1994, acesta a demisionat în august 2010 din PDL şi s-a înscris în PNL în luna decembrie 2010.

Postaţi un comentariu