Un cros atipic şi 18.000 de euro pentru reutilarea Centrului de Transfuzii Sanguine din Cluj-Napoca

Foto: Dan Bodea

Cea de-a doua ediţie The Beard Run, Crosul Treptelor va avea loc pe data de 11 martie, de la ora 10:00. Pe lângă elementul nou adus în cadrul competiţiilor clujene de profil, acesta cros organizat pe trepte, crosul are şi o parte caritabilă.

Citiţi şi: âCornel Hoza, Beard Brothers: „Am vrut să promovăm voluntariatul ca pe o chestie cool”

„Pe lângă bucuria concursului, 100% din taxa de participare va merge pentru campania numărul nouă a asociaţiei Beard Brothers: Keep the Blood Flowing. Keep the blood flowing presupune strângerea a 18.000 de euro pentru reutilarea Centrului de Transfuzii Sanguine din Cluj-Napoca. Cu aceşti bani ne dorim să cumpărăm aparatura necesară pentru a verifica sângele donatorilor şi de virusul hepatic şi aparatură nouă pentru stocarea sângelui. Invităm concurentele şi concurenții să își pregătească de pe acum pantofii şi hainele sport. De numere de concurs cu barba și multă voiă bună ne ocupăm noi”, au transmis organizatorii.

Conceptul crosului este unul simplu: o întrecere sportivă ţinută pe treptele de la Cetăţuie. Startul se va da de sus, de pe platou cu o alergare scurtă pe 200m, coborâre şi urcare trepte, câte trei ture.

Citeşte cum a fost anul trecut: FOTO/ Cros pe treptele de la Cetățuie pentru cumpărarea unui taxi comunitar

Beard Brothers au strâns peste 8.000 de euro pentru a le oferi copiilor de la Grădinița Specială din Cluj, un microbuz nou

Postaţi un comentariu