Ultimele detalii despre concertul Depeche Mode. Doar 700 de bilete rămase disponibile

Trupa Depeche Mode va susține un concert duminica aceasta, 23 iulie, pe stadionul Cluj Arena. Publicul este așteptat începând cu ora 17:00, când se vor deschide porțile pentru posesorii de pachete Early Bird, programul zilei fiind completat de show-ul Maya Jane Coles, care va urca pe scenă înaintea membrilor Depeche Mode.

Program

Accesul pentru concertul de duminică se va face începând cu ora 17:00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmand ca de la ora 17:30, accesul să fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 19:30, în deschiderea show-ului Depeche Mode, va cânta Maya Jane Coles, DJ si producator din Marea Britanie, Depeche Mode urmând să își înceapă concertul în jurul orei 20:45. 

Pentru evitarea aglomerațiilor la porțile de acces, organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu inainte de ora 17:00, ora deschiderii oficiale a porților de acces.

Reguli de acces

Pentru intrarea în stadion, organizatorii recomandă utilizarea porților de acces corespunzătoare sectoarelor în care sunt repartizate biletele achiziționate, după cum urmează:

  • Poarta 1: Sectoarele 3A-3D, 4C-4D
  • Poarta 5: Golden Circle
  • Portile 6 si 7: Tribuna 2
  • Poarta 8: Peluza 1
  • Portile 9 si 10: Gazon
  • Poarta 11: Peluza 1
  • Poarta 12: Tribuna 1

Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii trebuie să aibă asupra lor și un act de identitate valid. Făra act de identitate, accesul in spatiul de concert nu va fi permis.

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi si produse alimentare cumparate din afara perimetrului locatiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanturi, umbrele, animale de companie, rucsacuri, casti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decat o coala A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. Locatia nu dispune de spatii pentru depozitare, de aceea organizatorii recomandă publicului să nu vină cu obiecte interzise.

În zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar daca sunt insotite de reteta, scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor al acesteia si cu maxim o doza zilnica), insulina, spray inhalator pentru astm.

În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să utilizeze pelerine de ploaie.

Organizatorii insista ca spectatorii să lase acasă sau la mașină toate obiectele considerate “interzise”, dar să aibă asupra lor obiectele mai importante, spre exemplu jachete groase pentru seara sau medicamente speciale, cu rețetă.

Pentru siguranța publicului și buna desfășurare a evenimentului, participanții sunt de asemenea rugați să se supună controlului corporal amănunțit la cererea agenților de securitate.

Alte informatii generale

Organizatorii recomandă spectatorilor ca, odată intrați în spațiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență de sectorul în care au alocate biletele, iar apoi să se bucure de spectacol.

Biletele ofera acces doar in sectorul pentru care au fost achizitionate. Spre exemplu, spectatorii care au locuri in tribune nu vor avea acces pe Gazon sau in Golden Circle.

Pentru anumite sectoare din stadion, spectatorii vor primi si cate o bratara pe care trebuie sa o pastreze pe toata durata spectacolului.

Odată ieșiți în zona de concert, pentru a reveni la spectacol, spectatorii vor avea nevoie un alt bilet de acces. Acelasi lucru este valabil si pentru posesorii de bratari. Odată părăsită zona de concert, se pierde posibilitatea de a reintra. Accesul la concert se va putea face din nou doar în baza unui bilet valid nou, care nu a mai fost scanat la intrare. Organizatorii atrag atentia si asupra faptului ca exista foarte multe categorii sold out, astfel că, odată părăsit sectorul în care biletul este alocat, este posibil să nu mai existe locuri disponibile pentru a putea reveni în aceeași zonă.

Inregistrarea de orice fel a spectactolului este strict interzisă. Managementul artistului poate confisca orice aparat de inregistrare audio-video folosit astfel, detinut de participantii la eveniment.

În timpul spectacolului este posibil să se foloseasca lumini stroboscop care pot dauna persoanelor cu epilepsie fotosensibila.

Biletul nu poate fi înlocuit daca este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare.

Biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut. Reproducerea biletelor este ilegală.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii și înregistarari video cu participantii la eveniment in scop promotional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul concertului către organizator.

Accesul cu copii

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Însă dacă părinții aleg să vină însoțiți de cei mici, o vor face pe propria raspundere, achizitionand bilete de acces si pentru acestia. Accesul in zona de concert se va face doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta. Totodata, recomandam parintilor sa le asigure copiilor casti de protectie. Minorii trebuie sa fie insotiti de un adult.

Jetoane pentru băuturi și mâncare

In incinta Cluj Arena spectatorii vor avea la dispozitie bauturi racoritoare, apa si gustari. Toate bauturile vor fi servite numai la pahar. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie, distribuite in toate zonele de concert. In cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi rascumparate in aceeasi seara, de la casieriile din incinta, pana in ora 23:15.

Restrictii rutiere

In zona continua sa fie aplicate cateva restrictii de circulatie, dupa cum urmeaza:

  • Zilnic, pana pe 25 iulie, intre orele 23:30 – 04:30, pe Splaiul Independentei, de la intersectia cu Strada Uzinei Electrice pana la intersectia cu Strada George Cosbuc, circulatia va fi oprita.
  • Pe 23 iulie, intre orele 10:00 – 24:00, pe Aleea Stadion, circulatia va fi oprita.
  • Pe 23 iulie, intre orele 17:00 – 24:00, pe strada George Cosbuc, de la intersectie cu Strada Cardinal Iulia Hossu, pana la intersectia cu Splaiul Independentei, circulatia va fi oprita.

Parcare

Publicul este încurajat sa vină la concert folosind mijloacele de transport in comun. Dacă spectatorii aleg totusi sa vina cu masina personala, acestia au la dispoziție o parcare cu capacitate limitata, în imediata apropiere a Sălii Polivalente. Parcarea va fi gestionată de autorități și va funcționa pe sistemul: primul sosit – primul servit. 

Bilete

Ultimele aproximativ 700 de bilete se mai găsesc pe www.eventim.ro și in magazinele partenere, urmand ca, in ziua evenimentului, in limita disponibilitatii, acestea sa poata fi achizitionate de la casa de bilete a stadionului Cluj Arena, incepand cu ora 10:00.

Pentru mai multe detalii ce pot aparea in perioada imediat urmatoare, urmariti site-ul: www.emagic.ro si pagina de facebook: www.facebook.com/EmagicRomania.

Postaţi un comentariu