Euro 2020/ Dacă ne calificăm, jucăm două meciuri acasă

National Arena
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Potrivit sistemului de organizare a CE 2020, dacă România se va califica la turneul final, două din meciurile din grupă vor fi jucate la București, ceea ce ar spori șansele de calificare în optimi ale tricolorilor.

LIVE TEXT:

Sunt anunțate cele opt orașe care vor găzdui optimile și încă trei meciuri, din grupe. Primul este Copenhaga (Danermarca), al doilea,  București (România), al treilea, Amsterdam (Olanda), al patrulea Dublin (Irlanda), al cincilea, Bilbao (Spania), al șaselea, Budapesta (Ungaria), al șaptelea, Bruxelles (Belgia), iar al optulea este Glasgow (Scoția).

Sunt anunțate cele patru orașe care vor găzdui sferturile și încă trei meciuri, din grupe. Primul este Munchen (Germania), al doilea, Baku (Azerbaidjan), al treilea St. Petersburg (Rusia), al patrulea, Roma (Italia).

Londra este orașul care va găzdui semifinalele și finala.

14.10: Președintele UEFA, Michel Platini, este invitat pe scenă pentru a extrage din urne numele orașelor desemnate să găzduiască meciurile din 2020.

14.03: Secretarul general al UEFA, Gianni Infantino, prezintă conceptul unic de organizare a campionatului din 2020, care va sărbători 60 de ani de la prima ediție a competiției.


Vineri, 19 septembrie 2013, de la ora 14.00, la Geneva se anunță orașele care vor găzdui Campionatul European de fotbal din 2020. În premieră, vor fi 13 orașe care vor găzdui meciurile, și, tot în premieră, Bucureștiul și-a depus candidatura.

În total, sunt 19 candidate, dintre care Munchen sau Londra vor găzdui cele mai importante trei meciuri: semifinalele şi finala. Restul orașelor se vor mulțumi cu câte trei jocuri și un meci din optimi sau sferturi. Bucureștiul candidează pentru un pachet de trei partide și o optime.

Postaţi un comentariu