Turneul caritabil Volley2Give a donat peste 5.000 de lei Asociaţiei O Masă Caldă

Echipa WWBY (We Will Block You), din Cluj-Napoca, a câştigat cupa pusă în joc la turneul caritabil Volley2Give. Turneul, ajuns la ediţia cu numărul şase, s-a desfăşurat în zilele de 27 şi 28 mai, în Cluj-Napoca şi s-a bucurat de prezenţa a 25 de echipe din Alba Iulia, Bucureşti, Buşteni, Craiova, Sibiu, Sinaia, Timişoara, Turda şi, desigur, din Cluj-Napoca.

WWBY este o prezenţă constantă la turneul nostru încă de la cea de-a doua ediţie.

“Participarea la turneul Volley2Give înseamnă oportunitatea de a creşte atât individual, cât şi ca echipă, aici referindu-mă la ceva mai mult decât voleiul în sine. Când două echipe echilibrate ca nivel de joc se întâlnesc, diferenţa o face caracterul echipei, iar noi pe acest principiu am jucat de fiecare dată. Am crescut odată cu turneul Volley2Give, fiecare ediţie dovedindu-se tot mai interesantă datorită echipelor înscrise şi a nivelului de joc tot mai crescut. Pe o scară de la 1 la 10, turneul şi organizatorii lui merită nota 11, datorită scopului nobil pentru care se dedică şi eforturilor depuse pentru ca noi să ne putem desfăşura jocul în cele mai bune condiţii”, ne-a declarat Petru Vornicu, căpitanul echipei care a câştigat trofeul Volley2Give pentru a 3-a oară.

Locurile II şi III au fost ocupate de echipele Nu-i stres (Cluj-Napoca) şi Na`vi (Craiova).

Venită tocmai de la Craiova, echipa Na`vi (Natus Vincere) este în rodaj, fiind abia la a doua participare la o astfel de competiţie.

„Participarea la acest turneu reprezintă o plăcere datorită locaţiei pe harta României, iar latura caritabilă îi oferă un plus. Aşteptăm cu nerăbdare revanşa împotriva actualilor campioni, la turneul din iarnă. Felicitări finaliştilor”, a declarat căpitanului echipei, Bogdan Popescu.

Competiţia sportivă s-a desfăşurat în sălile de sport de la Colegul Tehnic Napoca, Liceul de Informatică “Tiberiu Popoviciu”, Scoala Generală “Onisifor Ghibu” şi Liceul cu Program Sportiv, iar meciurile au fost conduse de arbitri membri ai Colegiului judeţean de arbitrii Volei Cluj: Andreea Klein, Oana Băieş, Andra Voica, Victor Şimon şi Darius Drăghici.

Cupa “Volley2Give” este o competiţie sportivă destinată amatorilor, iubitori de volei, organizată de The Givers, grup de iniţiativă format din Florentina Oprea, Raimonda Boian şi Mihai Sepsi. În acest an, suma de 5.180 de lei, strânsă din taxa de participare, a fost donată Asociaţiei O Masă Caldă, prin intermediul căreia, cu ajutorul voluntarilor, se gătesc săptămânal peste 700 de porţii de mâncare pentru beneficiari de toate vârstele din Cluj-Napoca, Bucureşti, Bistriţa şi Satu Mare.

Postaţi un comentariu