Tribunalul Bistrița Năsăud a amânat decizia privind eliberarea condiționată a fostului primar, Sorin Apostu

Sorin Apostu, fostul primar al Clujului, unui dintre autrii care și-au găsit vocația scrisului după gratii / Foto: Dan Bodea

Sorin Apostu rămâne după gratii. Deși comisia pentru eliberări condiționate a aprobat pe 30 decembrie 2015 cerea fostului edil, decizia a fost contestată de DNA Cluj. Tribunalul Bistrița Năsud ar fi trebuit să se pronunțe astăzi, 27 ianuarie, în acest caz, dar decizia a fost amânată până pe 16 februarie.

Conform clujust.ro, judecătorii au cerut documente suplimentare cu privire la cele patru lucrări științifice publicare de Apostu pentru a vedea exact ce noutăți aduc acestea.

Sursa: portal.just.ro

Sursa: portal.just.ro

Fostul primar al Clujului a fost condamnat în 2014, la patru ani şi şase luni de închisoare pentru luare de mită şi spălare de bani. Din pedeapsă a fost scăzută perioada în care Apostu a fost reţinut şi arestat, respectiv din 9 septembrie 2011 până în 28 septembrie 2012.

Citiți și: Fabrica de savanți din pușcărie „duduie” și la Cluj

Universitarii clujeni consideră că nu au încălcat legea dând recomandări deținuților: „Nu am fost chemat la DNA. E o porcărie ceea ce se întâmplă”

Postaţi un comentariu