Transilvania Reporter a premiat excelența

Opera Națională Română din Cluj-Napoca a găzduit vineri seara Gala Premiilor Media de Excelență, ediția a XIV-a. Evenimentul este dedicat oamenilor care, prin contribuția lor, devin valori de necontestat ale societății românești. Cele mai importante instituții media locale și naționale au ales câte o personalitate din categorii precum cultură, sport, administrație, sănătate, cercetare, implicare socială, afaceri, evenimente și educație căreia i-au oferit trofee pentru recunoașterea excelenței. 

Astfel, 25 de premianți au urcat pe scena operei în aplauzele celor prezenți la eveniment. Echipa Transilvania Reporter a ales să acorde premiul de excelență, formației rock Compact, la categoria cultural. Compact s-a înființat în 1977, iar anul acesta aniversează patru decenii de activitate pe scena muzicală din țara noastră.

Recent, Costi Cămărășan, fondatorul formației, și Leluț Vasilescu – tobe, au decis să dea un restart proiectului alături de Leo Iorga – voce, Adrian Ordean – chitara, Adrian Tinca – bas, Vlady Cnejevici – clape și Adrian Kiseleff – clape. Trupa promite un nou album dar și un turneul național de aproximativ 50 de concerte. În cei 40 de ani de activitate formația Compact a lansat nu mai puțin de 14 albume.

Postaţi un comentariu