Toamna și-a intrat în drepturi, iar Septemberfest a dat tonul

Foto: Dan Bodea

Ediția a XX-a a celui mai longeviv festival din Cluj-Napoca – Septemberfest, a pus la dispoziția clujenilor zeci de sortimente de bere de cea mai bună calitate, mâncăruri tradiționale, un superparc de distracții pentru toate vârstele și nu în ultimul rând concerte susținute de artiști consacrați. Chiar dacă produsele culinare s-au vândut și anul acesta la prețuri bine piperate, berea a fost sufletul petrecerii. Da, ceafa la grătar, cartofii prăjiți și mititeii au fost asezonați cu o multitudine de sortimente de bere, clasică și artizanală.

Septemberfest a început joi și își va închide porțile, duminică. Cu alte cuvinte, la ediția aniversară organizatorii au plusat cu o zi, față de anii anteriori. Locul de desfășurare este deja cel devenit clasic – platoul Sălii Sporturilor ”Horia Demian”. Zeci de terase au fost amenajate în jurul cortului care adăpostește scena principală, iar atmosfera a fost întreținută de artiști care mai de care mai apreciați de petrecăreți. ”Balul” l-au deschis cei de la Desperado și Jagermeister Brass Band. Ducu Bertzi a fost capul de afiș al zilei de sâmbătă, iar pentru ultima zi organizatorii au pregătit un superconcert al veteranilor de la Semnal M.

La fel de apreciate și gustate de public au fost momentele găzduite de scena de lângă Someș cunoscută că și „By the River stage”. Amfitrioni au fost DJ precum Julian M, Vlad Bretan, Dodo, Socol, Blanilla, Le Minion, Le Xi, Muri, DigitaLove, Randon Brandon, V.R.G, Musai și Volt. Mai jos vă prezentăm câteva fotografii sugestive realizate de fotoreporterul Dan Bodea.

Postaţi un comentariu