Tișe i-a cerut demisia șefului de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe i-a solicitat astăzi demisia lui Claudiu Tămaș, șeful Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj.

”Având în vedere aspectele sesizate în mass-media, reclamate în mod punctual de liderul de sindicat al D.G.A.S.P.C. Cluj – d-nul Ioan Rusu, imaginea Consiliului Județean Cluj este grav afectată. Astfel, având în vedere constatarea nemijlocită că, din banii alocați pentru fiecare copil instituționalizat (o medie de 14 lei/copil/zi), angajați ai Direcției consumă din norma de hrană a copiilor, folosindu-se personalul instituției pentru prepararea hranei, aspect deosebit de grav, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, i-a solicitat azi, în mod direct, demisia directorului D.G.A.S.P.C. Cluj.

Informăm opinia publică asupra faptului că celelalte aspecte sesizate de liderul de sindicat al D.G.S.P.C. Cluj atât în petiția transmisă Consiliului Județean Cluj, cât și în articolele apărute în mass-media, vor fi atent verificate de către forul administrativ județean prin intermediul structurilor de specialitate, urmând a se efectua în acest sens un control amănunțit și a se sesiza organele de cercetare competente”, se arată în informarea biroului de presă al CJ Cluj.

Postaţi un comentariu