Tinerii excepționali ai României sunt premiați la Gala Națională a Societății Civile Tinere

Cea de a doua ediție a Galei Naționale a Societății Civile Tinere din România va avea loc sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților. În cadrul galei sunt recunoscute meritele tinerilor din România, ale celor care au rezultate deosebite în domeniile în care activează și ale celor care încearcă să transforme în bine comunitățile în care trăiesc.

Evenimentul îi are ca invitați pe membrii trupei Big Band Gaio, care vor susține un concert în timpul serii și pe Bogdan Bob Rădulescu ca moderator.

La prima ediție, în 2014, au fost jurizați 125 de tineri,  anul acesta numărul celor nominalizați la Gala Națională a Societății Civile Tinere este de 225. Aceștia vor fi premiați în 10 domenii de activitate: artă și cultură,  IT, sport, mediu, inovație, educație, business, umanitar, cercetare și voluntariat.

Juriul este format din 39 de specialiști în fiecare dintre aceste domenii.

Premiile vor fi acordate în prezența oficialităților locale, consilierului prezidențial, reprezentanților Parlamentului European și Comisiei Europene, membrilor juriului și a partenerilor.

Lista finaliștilor poate fi consultată aici.

Intrarea este liberă.

Roxana Rugină, o reprezentantă a rubricii noastre, Tinerii Clujului, a ajuns în finala galei cu trei proiecte: Cel mai bun proiect de inovație – Cluj Makers, Cel mai bun proiect de business/ start-up – Simplon România și Cel mai bun proiect de educație – Digital Kids.  Aflați mai multe despre Roxana, dar și despre proiectele sale de suflet aici: Tinerii Clujului. Roxana Rugină: „Clujul ar avea foarte mult de câștigat dacă ar lăsa artiștii să se exprime mai mult în spațiul public”.

Postaţi un comentariu