Tinerii clujeni mai au trei zile de înscriere la Olimpiada CuGeT, ediția a doua

eepurl.com

Tinerii clujeni cu vârsta de 18-25 de ani mai au trei zile să se înscrie la cea de-a doua ediție a Olimpiadei de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni – CuGeT, proiect organizat de Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj. Înscrierile se realizează pe site-ul www.cuget.afacj.ro până miercuri, 26 octombrie 2016, inclusiv. Cei înscriși pe site își vor testa cunoștințele de cultură generală în cadrul etapei pe oraș care se va desfășura în 29 octombrie.

Citiţi şi: CuGeT. Olimpiada de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni caută concurenți pentru cea de-a doua ediție

„Așteptăm tinerii interesați să-și dovedească cunoștințele de cultură generală să se înscrie la concurs și să ni se alăture în această mișcare prin care promovăm cultura generală, lectura și cunoașterea.”, a declarat Mihaela Rus, președintele Asociației Femeilor de Afaceri Cluj.

25 de licee în scrise în competiţia de anul acesta 

În paralel cu cei care se înscriu pe site, peste 8.000 de elevi din 25 de licee clujene participă la cea de-a doua ediție a Olimpiadei CuGeT. Pentru aceștia, prima rundă se desfășoară miercuri, 26 octombrie. Regulile sunt aceleași pentru toți participanții: să răspundă corect la minim 20 din cele 25 de întrebări din chestionar, în 15 minute.

Premii în valoare totală de 15.000 de lei

După ce vor trece prin două etape eliminatorii, finaliștii, se vor înfrunta pe scenă în luna noiembrie, în cadrul unui spectacol televizat, iar cei mai inspirați dintre ei vor pleca acasă cu premii în bani. Premiile acestei ediții sunt 2.500 (loculI), 1.500 (locul II) și 1.000 de lei (locul III).

Prima ediție CUGeT s-a desfășurat în perioada octombrie 2015 – aprilie 2016 și a însemnat peste 7.500 de participanți, 22 de licee partenere și o finală televizată.

Mai multe informații despre CuGeT găsiţi aici.

Postaţi un comentariu