Thomsons Online Benefits lansează premiile anuale Pink Awards, pentru recunoașterea meritelor celor care se implică în comunitatea clujeană

Compania britanică Thomsons Online Benefits, furnizor de software care administrează pachete de beneficii pentru două milioane de persoane din peste o sută de țări, a lansat la sediul din România, de la Cluj-Napoca, premiile anuale Thomsons Pink Awards, dedicate oamenilor care se implică în dezvoltarea comunității locale și aduc o schimbare în bine în viața clujenilor. Premianții anului 2019 sunt Cornel Hoza, fondator și președintele asociației Beard Brothers, și Raisa Ludoșan, inițiatoarea asociației pentru protecția animalelor Ray Animal Rescue. Distincțiile au fost acordate vineri, 24 mai, în cadrul evenimentului Thomsons People Awards, în care reușitele și progresele celor peste 300 de angajați de la Cluj-Napoca sunt recunoscute și puse sub lumina reflectoarelor.

„În cultura Thomsons Online Benefits, culoarea roz este numitorul comun care unește angajații: oameni ambițioși, prietenoși, pasionați de ceea ce fac și care contribuie la schimbarea industriei în mai bine. Și, pentru că aici, la Cluj, sunt mulți alții care împărtășesc aceste valori și contribuie activ la dezvoltarea comunității locale, am inițiat Thomsons Pink Awards. La această primă ediție îi sărbătorim pe Raisa și Cornel pentru entuziasmul, determinarea și munca lor și a organizațiilor pe care le-au dezvoltat în beneficiul nostru, al tuturor”, a declarat Ioana Ielciu, director general, Thomsons Online Benefits România.

Cornel Hoza este unul dintre cei care au transformat voluntariatul într-o activitate „cool”. În noiembrie 2013 a pus bazele frăției bărboșilor, iar de atunci Beard Brothers se implică activ în societatea civilă, luptă împotriva stereotipurilor sociale și a discriminării de orice fel și schimbă mentalități cu fiecare proiect dus la bun sfârșit.  „Sunt norocosul care primește mereu premiile, dar în spatele a tot ceea ce încercăm să facem este de fapt o echipă întreagă de oameni cărora doresc să le mulțumesc și cu această ocazie. De asemenea, mulțumesc și echipei Thomsons Online Benefits pentru ajutorul acordat și pentru că încearcă, pe cât posibil, să creeze o viață în roz și altora””, a spus Cornel Hoza la primirea premiului.

Dragostea pentru animale a Raisei Ludoșan a determinat-o în 2015 să înființeze asociația pentru protecția animalelor Ray Animal Rescue, care găzduiește în prezent peste 50 de câini. „Este primul premiu pe care îl primesc și sunt foarte emoționată. Mă simt ca acasă ori de câte ori sunt implicată în evenimentele Thomsons Online Benefits și abia aștept să revin aici, împreună cu cățeii de la Ray Animal Rescue, la o nouă activitate de interacțiune”, a completat Raisa Ludoșan, cu ocazia primirii premiului.

Despre Thomsons Online Benefits

Thomsons Online Benefits este un furnizor SaaS de beneficii globale pentru angajați; subsidiară a Mercer, lider global de consultanță în îmbunătățirea sănătății, a situației financiare și a carierei. La rândul său, Mercer este subsidiară a Marsh & McLennan Companies (NYSE: MMC). Platforma premiată a Thomsons, Darwin™, este lider global pe piața administrării automatizate a beneficiilor angajaților. Cu peste două milioane de vieți pe Darwin™, conectează angajații cu beneficiile lor în peste 101 țări și 32 de limbi. Prin folosirea combinației potrivite de ediții, Darwin™ oferă o soluție personalizată care să îndeplinească o varietate de nevoi ale angajaților în ceea ce privește beneficiile și recompensele, inclusiv implicarea angajaților, gestionarea riscurilor, controlarea costurilor și administrarea raționalizării beneficiilor. Abilitatea sa de a evolua constant și de a satisface nevoile  forței de muncă dinamice a făcut-o să fie aleasă de opt din cele mai bune zece companii de tehnologie din lume. Thomsons a primit 118 premii ale industriei, inclusiv prestigiosul premiu de aur Brandon Hall Group în 2015, pentru „Cea mai bună avansare în tehnologia recompenselor și meritelor”, precum și „Cea mai eficientă utilizare a tehnologiei beneficiilor” la Premiile Beneficiile Angajatului 2017, pentru colaborarea cu Bristol-Myers Squibb. Mercer și Thomsons combină consultanță și brokeraj de clasă mondială cu tehnologie inovatoare, ducând la transformarea modului în care beneficiile angajaților sunt concepute, comunicate și administrate.

Postaţi un comentariu