The Sun recomandă Clujul. Fabrica de Pensule și Muzeul Farmaciei, printre atracții

Muzeul Farmaciei

Transilvania face din nou valuri în presa occidentală. De data aceasta este rândul revistei Fabulous, care se distribuie împreună cu tabloidul The Sun, cel mai vândut ziar din Marea Britania. O vizită în Transilvania este recomandată de această revistă în cadrul rubricii de city break, intitulată „48 de ore în…”.

„Da, acesta este locul. Și nu este vorba doar despre Dracula – Lonely Planet a numit Transilvania cea mai bună regiune de vizitat anul acesta. Cu o scenă artistică avangardistă, peisaje epice și castele gotice, este un chilipir pentru un city break, cu usturoiul și crucifixul opționale.

– scrie revista britanică

Redacția revistei recomandă scena artistică a Clujului, dar și Muzeul Farmaciei de aici, sanctuarul urșilor de la Zărnești, Poiana Brașov și Castelul Bran, mâncăruri precum sarmalele și papanașii, dar și câteva restaurante și baruri din Brașov și Cluj-Napoca, printre care Camino, Baracca, Joben sau Booha.

Despre orașul de la poalele Feleacului, articolul menționează:

Cluj-Napoca, cel mai mare oraș al Transilvaniei, are expoziții neașteptate și teatre din belșug. Hoinăriți pe gratis prin Fabrica de Pensule, un grup de galerii, studiouri artistice și spații teatrale. Apoi treceți pe la galeria Quadro, pentru a cumpăra ceramică locală și fotografii. Încheiați vizita la Colecția de Farmacie a Muzeului Național de Istorie, unde veți găsi o bogăție de poțiuni și echipamente de laborator în stil Harry Potter.

Citiți articolul integral aici.

Postaţi un comentariu