The Office se extinde cu 18.500 de metri pătraţi de noi birouri

foto: Dan Bodea

Cel mai mare complex de biroruri din Cluj, The Office, a intrat în etapa a treia de dezvoltare. Lucrările de construcţie au demarat în aceste zile, o suprafaţă de 18.500 mp inchiriabili urmând să fie finalizată în vara anului 2017, conform planului iniţial anunţat de dezvoltatorii de la NEPI şi Ovidiu Şandor.

Dezvoltarea are loc într-un context economic favorabil, în care Cluj-Napoca atrage și oferă în continuare oportunități de dezvoltare a afacerilor, în special în industria IT. “Cu o suprafaţă închiriabilă de 59.185 mp, The Office este primul complex de birouri din Transilvania care respectă cu adevărat standardele internaționale pentru clasa A, în ceea ce privește conceptul, dimensiunea, calitatea, facilitățile, parcajele și eficiența energetică, fiind certificat BREEAM Excellent”, subliniază Ovidiu Şandor, co-dezvoltator al proiectului.

Complexul de biroruri a fost inaugurat în urmă cu circa doi ani. Cei 21.273 mp închiriabili livraţi în prima fază a proiectului sunt ocupați în totalitate, în vreme ce suprafaţa de 19.412 mp aferenă celei de-a doua faze inaugurată în urmă cu două luni este închiriată în proporţie de 83%, purtându-se discuții avansate pe suprafețele rămase neocupate. “În ceea ce priveşte a treia etapă, deşi lucrările abia încep, 30% din suprafeţele ce vor fi livrate la jumătatea anului viitor, sunt deja închiriate. În prezent, au loc discuţii avansate cu firme care doresc să se extindă dar şi cu multe companii noi.”, completează Lori Collin, Office Executive în cadrul NEPI.

Un avantaj competitiv major în atragerea chiriașilor este gradul ridicat de flexibilitate în ceea ce privește suprafețele ce pot fi închiriate și posibilitățile de extindere. The Office” Cluj-Napoca este principalul complex de birouri de clasa A situat în zona centrală a oraşului Cluj – Napoca. În final complexul va oferi companiilor o suprafață totală închiriabilă de 59.185 mp și multiple facilități de operare. Numărul persoanelor care îşi vor desfăşura activitatea în “The Office” Cluj-Napoca va depăşi 5.000 de angajați în anul 2017. Printre companiile găzduite se numără National Instruments, Yonder, 3Pillar Global, HP, Leoni, Betfair, Lohika Systems, Yardi, COS, Deloitte, Ernst&Young, Wolters Kluwer, TUI Travel, Bombardier, Bosch, MOL.

 

Postaţi un comentariu