Terenul viitorului Spital Regional de Urgență a trecut în domeniul public al Statului și administrarea Ministerului Sănătății

Guvernul a aprobat înscrierea terenului pe care urmează  să fie ridicat Spitalul Regional de Urgenţă în domeniul public al Statului şi în administrarea Ministerului Sănătăţii. Este vorba despre terenul în suprafață de 14,3064 hectare din Florești.

„Este o etapă extrem de importantă în procesul de edificare a viitorului Spital Regional de Urgență pentru care ne luptăm de atâția ani. Ea vine la finalul unei proceduri complexe în urma căreia am transmis Guvernului un teren cu o situație juridică pe deplin clarificată și fără niciun fel de probleme juridice, ideal pentru a se construi pe el din punct de vedere al amplasării, planeității și accesului la utilități” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Potrivit prevederilor hotărârii de guvern, predarea-preluarea terenului cu o valoare de inventar de 25.760.295 lei se va face în termen de 30 de zile, în baza unui protocol ce urmează a fi încheiat între Consiliul Județean Cluj și Ministerul Sănătății.

           

Postaţi un comentariu