TEDxEroilor se apropie cu pași repezi

Cea de-a VIII-a ediție TEDxEroilor se apropie cu pași repezi. Iubitorii de idei inovatoare își dau întâlnire pentru trei zile, între 5 și 7 mai, la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca la cel mai complex eveniment de tip TEDx din România și Europa de Est.

În zilele de 5 și 6 mai va avea loc conferința TEDxEroilor, unde sunt așteptați 800 de participanți ce se vor lăsa inspirați de peste 20 de speakeri naționali și internaționali.

Ziua de 7 mai este dedicată TEDxEroilor Adventures, o zi în care organizatorii cu ajutorul partenerilor au pregătit diverse activități și ateliere unde participanții conferinței vor putea învăța arta caligrafiei, dedesubturile jurnalismului de investigație, cum se contruiește o casă high-tech în 10 zile, cum funcționează tehnologia printării 3D și multe altele.

Printre speakerii de anul acesta se numără Dacian Cioloș  – fost Prim-Ministru al României, Elena Pagu – multiplă campioană mondială, Gabriela Alexandrescu – președinte executiv Salvați Copiii, Dragoș Bucurenci – consultant și trainer de comunicare, activist civic și om de televiziune, Dragoş-Nicolae Pîslaru – economist, ex-tehnocrat și consultant, Mihai Pop – parașutist și specialist media.

Mai multe informații despre speakeri și program se pot afla de pe site.

TEDxEroilor Award 2017

Păstrându-şi angajamentul de a fi un catalizator al progresului comunităţii, TEDxEroilor va recompensa ideile transformate în acțiune prin acordarea TEDxEroilor Award 2017. Premiul constă într-un grant de 4000 de euro prezentat de AROBS, un abonament Hub Unlimited oferit de Impact Hub și sprijin, consultanță și coaching oferite de TEDxEroilor. Scopul premiului este acela de a susține un proiect care va avea un impact pozitiv asupra comunității locale și regionale.

Ultimele bilete 

Doar până duminică, biletele de tip Regular se pot achiziționa la prețul special de 200 de lei. Biletul poate fi cumpărat accesând site-ul TEDxEroilor.

Postaţi un comentariu