TEDxEroilor propune pentru cea de-a șaptea ediție două premiere la nivel național

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

După șapte ediții  care s-au bucurat de succes, TEDxEroilor le propune clujenilor, da nu numai, două premiere la nivel de România și Europa de Est: un eveniment TEDx de o zi și jumătate începând cu 5 mai după-masa și continuând cu 6 mai și TEDxEroilor Adventures în 7 mai.

„Drumul către extraordinar începe cu exprimarea de sine. Cu aducerea la lumina a ideilor personale, cu care vei putea construi noi lumi, unde alte idei extraordinare se pot dezvolta. A fi extraordinar este o alegere pe care o faci în momentul în care începi să crezi în tine și să îți folosești vocea.

Misiunea TEDxEroilor este de a descoperi potențialul extraordinar în ideile și idealurile fiecăruia. Și pune asta în practica prin a-și împinge propriile granițe în a ajuta și mai multe idei să prindă viață. Așa a fost posibilă organizarea primului TEDx din Europa de Est, un eveniment de două zile și jumătate, care să aducă laolaltă și mai mulți visători, inovatori și oameni care transformă ideile în realitate”, transmit organizatorii.

Conferința TEDxEroilorva avea loc în perioada 5 – 6 mai. Au răspuns invitației vorbitori naționali și internaționali, adevărați ghizi de încredere, ce le vor prezenta celor din țară o lume în care aceștia pot face diferența prin provocarea granițelor  imposibile și depășirea acestora, susțin organizatorii. 

Citiți și: Tinerii Clujului. Vlad Gliga, inițiatorul TEDxEroilor: „Vreau să creez un ONG care să acorde burse studenților care nu își permit să facă un master în afară”

O altă noutate a acestei ediții este faptul că pe 7 mai vor fi organizate alături de parteneri, diverse activități, workshopuri și ateliere dedicate participanților evenimentului.

Biletele se pot achiziționa de AICI.  

Postaţi un comentariu