TAROM contraatacă ofensiva WizzAir și Ryanair cu bilete la 57 de Euro pe toate rutele interne

După ce compania low-cost Wizz Air a anunțat introducerea de curse regulate, începând cu luna iulie, pe ruta Cluj-București cu prețuri începând de la 39 de lei/cursă, iar RyanAir a intrat în forță pe piața de transport aerian din România, compania TAROM a lansat o ofertă promoțională.
TAROM propune clienților o campanie de reduceri la biletele pentru cursele interne. Astfel, un bilet pentru un zbor intern cumpărat în această perioadă va avea un preț unic de 57 de euro.
Potrivit, TAROM, oferta este una specială, lansată cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române.

Citește și:
Wizz Air introduce ruta Cluj-Bucureşti

Promoția este valabilă doar pentru biletele achiziționate în perioada 22-24 ianuarie la zboruri între Bucureşti şi Cluj, Iaşi, Oradea, Satu Mare, Suceava şi Timişoara. Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe www.tarom.ro (şi varianta mobilă m.tarom.ro), cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

Biletele pot fi achiziționate pentru orice perioadă, însă numărul acestora este limitat pentru fiecare cursă, iar în cazul în care cumpărați bilete tur-retur, durata șederii trebuie să fie de cel puțin o zi și nu mai mult de 14 zile. De asemenea, aceste bilete nu pot fi returnate, iar modificările sunt permise cu plata unor diferenţe tarifare şi taxe şi a unei penalizări de 20 EUR/tranzacţie.

Citește și:
Ryanair anunță 7 rute noi din Timișoara, una către București

Ryanair anunță un blitzkrieg în România. Michael O’Leary: „Vrem să operăm pe 10-12 aeroporturi în următorii ani”

 

Postaţi un comentariu