Street-food delicios la Zilele Olandeze

Clujenii, dar un numai, vor putea savura în perioada 5-7 mai, cu ocazia primei ediții a Zieleor Olandeze specialități specifice bucătăriei olandeze.  

Piața Muzeului va fi gazda bucătăriei stradale și va propune tuturor gurmanzilor să testeze burgeri savuroși, sandwichuri cu specific street-food și deserturi apetisante în compania unui pahar de prosecco.

Pulled pork cu cartofi copți cu parmezan, Haloumi, Pizza, Piadina, Porchetta sub Sandwich, Gaucho Skirt Steak Sandwich sau Pantanegra Burger sunt doar câteva din preparatele cu care cei de la eatstreet, Cimbru și Gastro Beat îi vor întâmpina pe cei pofticioși. Toate preparatele vor putea fi servite alături de un pahar de prosecco rece.

Cei prezenți se vor putea, de asemenea, bucura și de un program cultural special gândit pentru a sărbători relația dintre România și Olanda, pe parcursul a celor patru zile.  Activitățile privesc atât domeniul cultural, cât și cel de business și cel culinar.

„Suntem onorați și extrem de încântați să fim parte dintr-o asemenea manifestare și abia așteptăm să încingem bucătăriile food-truckurilor și să ne revedem pe 5 – 7 Mai în Piața Muzeului din Cluj-Napoca”, a declarat Nely Borza, Managing Partner Why Not, organizatorul evenimentului.

Evenimentul Eat & Meet face parte din cadrul primei ediții a Zilelor Olandeze la Cluj și este realizat sub deviza Sips and Bites.

Postaţi un comentariu